ΕπικοινωνίαΑρχικήSitemap
Η Πόλη μαςΟ Δήμαρχος Ο Δήμος
Γενικός Γραμματέας
Αντιδήμαρχοι
Δημοτικό Συμβούλιο
Δημοτικές Παρατάξεις
Δημοτικές Επιτροπές
Αποφάσεις Οργάνων
Υπηρεσίες
Δημοτικές Επιχειρήσεις
Πολίτης και Δήμος
Υγεία
Εκπαίδευση
Πολιτισμός
Αθλητισμός
Περιβάλλον
Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών
Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών
Μαρίνες
Κοινωνική Πολιτική
Κοινωνικές Δομές
Διαγωνισμοί Προκηρύξεις
Προσκλήσεις ΟργάνωνΓραφείο τύπουΟι Πολίτες Σχολιάζουν
Επικοινωνία
 
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Συμβεβλημένοι Ιατροί ΕΟΠΥΥ στη Γλυφάδα
Δήμος Γλυφάδας
Τελευταία Νέα
Περισσότερα Νέα
Διανομή τροφίμων και παιχνιδιών
28/4/2016

Περίπου δέκα τόνους από τρόφιμα, αλλά και παιχνίδια και λαμπάδες μοίρασε ο Δήμος Γλυφάδας στους άπορους και φτωχούς συμπολίτες μας, εν όψει των άγιων ημερών του Πάσχα.

Σχολικοί αγώνες στη Γλυφάδα
27/4/2016

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η διεξαγωγή των μαθητικών αγώνων βόλεϊ και μπάσκετ στη Γλυφάδα, με τα παιδιά να ανταποκρίνονται με ενθουσιασμό στην προσπάθεια του Δήμου να ενισχύσει και να προωθήσει το σχολικό αθλητισμό.


Πρόγραμμα ψεκασμών στη Γλυφάδα
20/4/2016

Πρόγραμμα ψεκασμών στη Γλυφάδα


Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών, ο Δήμος Γλυφάδας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για επίγειο ψεκασμό, βάσει συγκεκριμένου σχεδίου, όλων των σημείων στην πόλη που παρουσιάζουν υψηλό βαθμό επικινδυνότητας, όπως ρέματα, φρεάτια, στάσιμα νερά, κλπ.

Θεατρική παράσταση με τον Κώστα Βουτσά
19/4/2016

Στο κατάμεστο από μαθητές, δασκάλους και γονείς δημοτικό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η παράσταση του Κώστα Βουτσά για παιδιά και νέους με τίτλο «Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων». Η παράσταση πραγματεύεται το φαινόμενο του bullying (εκφοβισμός).

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ Ν.ΤΟΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΜΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
19/4/2016

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Κύριοι Υπουργοί,

Όλοι οι Δήμαρχοι των όμορων πόλεων με το πρώην διεθνές αεροδρόμιο Ελληνικού παρακολουθούμε με τεράστια ανησυχία τη συνεχιζόμενη, άτακτη και χωρίς σχέδιο μεταφορά χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων στο χώρο του πρώην αεροδρομίου. Όπως προκύπτει και από κρατικά έγγραφα, οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί είναι «εκτός ελέγχου» και «εγκυμονούν τεράστιους κινδύνους για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια». Σας εκπέμπουμε την κραυγή αγωνίας μας, την οποία παρακαλούμε να λάβετε υπόψη.

 

Με μεγάλη συμμετοχή η εθελοντική δράση στον Υμηττό
18/4/2016

Με μεγάλη συμμετοχή η εθελοντική δράση στον Υμηττό

Με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντικών ομάδων, συλλόγων, σχολείων, φορέων και πλήθους πολιτών, πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός και η φροντίδα ενός σημαντικού τμήματος της Τερψιθέας, στους πρόποδες του Υμηττού. Πρόκειται για το νταμάρι, μέρος του δάσους και τον ποδηλατόδρομο που βρίσκεται επί της οδού Αγίου Νεκταρίου.

Ορισμός νέων Αντιδημάρχων
6/4/2016

Ορισμός νέων Αντιδημάρχων

Με απόφαση του Δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου, οι ακόλουθοι δημοτικοί σύμβουλοι ορίστηκαν σε θέσεις Αντιδημάρχων: 

Διανομή φρούτων στα σχολεία
5/4/2016

Ο Δήμος Γλυφάδας συνεχίζει την πολυσχιδή κοινωνική δράση του, με διανομή φρούτων σε δημοτικά σχολεία, αλλά και σε απόρους συμπολίτες μας μέσω των τοπικών ενοριών. «Μέσα σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλους, με τη βοήθεια των εργαζομένων και των εθελοντών, στεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα στα μικρά παιδιά και στους ασθενέστερους συνανθρώπους μας», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Με επιτυχία το φάιναλ-φορ κυπέλλου βόλεϊ στη Γλυφάδα
28/3/2016


Με επιτυχία το φάιναλ-φορ κυπέλλου βόλεϊ στη Γλυφάδα


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαρτίου το φάιναλ-φορ του κυπέλλου βόλεϊ ανδρών στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας».

Αρχίζει η αντιπυρική περίοδος που λήγει την 31η Οκτωβρίου
23/3/2016
Σε καθαρισμό των οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων καλεί ο Δήμος Γλυφαδας τους ιδιοκτήτες ή νομείς των
23/3/2016
Διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες
23/3/2016

Διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες

Είκοσι τόνους τροφίμων διένειμαν συνολικά οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας το πρώτο δίμηνο του 2016. Στο Δήμο λειτουργεί ένα δίκτυο κοινωνικών δομών που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό μαγειρείο (συσσίτιο) και κοινωνικό ιατρείο-φαρμακείο. Στις παραπάνω δομές είναι εγγεγραμμένες 730 οικογένειες που αριθμούν 1.717 μέλη, εκ των οποίων 150 σιτίζονται καθημερινά με μερίδες μαγειρεμένου φαγητού. Πρόκειται κυρίως για συμπολίτες μας που λόγω της οικονομικής κρίσης βρέθηκαν να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.

Νέοι υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων
7/3/2016


Επτά νέους υπόγειους κάδους εγκατέστησε ο Δήμος Γλυφάδας, στην Πλατεία Εσπερίδων και στη συμβολή των οδών Άγγελου Μεταξά & Λαζαράκη. Η υπογειοποίηση της αποθήκευσης των απορριμμάτων θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της εικόνας των περιοχών αυτών.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΥΛΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
24/2/2016

Η Πύλη διαμεσολάβησης του Δήμου Γλυφάδας θα  λειτουργεί από τον μήνα Μάρτιο 2016 και στο εξής κάθε δεύτερη Τρίτη του μήνα, από τις 10:30 π.μ έως 12:30μ.μ στο Δημαρχείο Γλύφαδας (Γραφείο Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, 2ος όροφος) .  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ
1/10/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι από 01/10/2015 (Νόμος 4331/2-7-2015 αριθμός 2) η παραλαβή και η επεξεργασία των αιτήσεων για τα προνοιακά επιδόματα θα γίνεται από το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Γλυφάδας.

Τα επιδόματα είναι τα εξής:
  

glyfada.fixmycity.today
WebTV Δήμου Γλυφάδας
Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα
GIS Δήμου Γλυφάδας

Ματιές στη Γλυφάδα - Άνοιξη 2015
ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
kpglyfadas@gmail.com

Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Γλυφάδας
Χρήστης: [Είσοδος]
© 2011 Δήμος Γλυφάδας - Glyfada.gr | Δήλωση Προσωπικού Απορρήτου | Όροι Χρήσης
ο ιστότοπος φιλοξενείται από το σύζευξις
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Created by GLOBO Technologies S.A.