ΕπικοινωνίαΑρχικήSitemap
Η Πόλη μαςΟ Δήμαρχος Ο Δήμος
Γενικός Γραμματέας
Αντιδήμαρχοι
Δημοτικό Συμβούλιο
Δημοτικές Παρατάξεις
Δημοτικές Επιτροπές
Αποφάσεις Οργάνων
Υπηρεσίες
Δημοτικές Επιχειρήσεις
Πολίτης και Δήμος
Υγεία
Εκπαίδευση
Πολιτισμός
Αθλητισμός
Περιβάλλον
Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών
Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών
Μαρίνες
Κοινωνική Πολιτική
Κοινωνικές Δομές
Διαγωνισμοί Προκηρύξεις
Προσκλήσεις ΟργάνωνΓραφείο τύπουΟι Πολίτες Σχολιάζουν
Επικοινωνία
 
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Συμβεβλημένοι Ιατροί ΕΟΠΥΥ στη Γλυφάδα
Δήμος Γλυφάδας
Τελευταία Νέα
Περισσότερα Νέα
Έναρξη υλοποίησης του προγράμματος εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας Αττικής για τον Δήμο Γλυφάδας
4/9/2015

Έναρξη υλοποίησης του προγράμματος εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας Αττικής για τον Δήμο Γλυφάδας

Τα έργα πνοής που δρομολογούν από κοινού στη Γλυφάδα η Περιφέρεια Αττικής και η δημοτική αρχή της πόλης τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση που είχαν στο Δημαρχείο Γλυφάδας ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου και ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Χρήστος Καπάταης.

500 βιβλία για την ανταλλακτική βιβλιοθήκη της Γλυφάδας
3/9/2015

500 βιβλία για την ανταλλακτική βιβλιοθήκη της Γλυφάδας


Πεντακόσια βιβλία προσέφεραν τα καταστήματα Public στο Δήμο Γλυφάδας για τις ανάγκες της δημοτικής ανταλλακτικής βιβλιοθήκης, που λειτουργεί από τον Ιούλιο στην παραλία της πόλης. Στην παράδοση των βιβλίων παρευρέθη ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο κατασκευαστής της βιβλιοθήκης Στράτος Σκριμιζέας, ο ένας εκ των δύο αρχιτεκτόνων της βιβλιοθήκης, Λευτέρης Αμπατζής, ο υπεύθυνος του καταστήματος Public Γλυφάδας Πάρις Καστέρης, καθώς και τα μέλη της ομάδας «Φίλοι της ανταλλακτικής βιβλιοθήκης».

Κάλεσμα για πότισμα στον Υμηττό
2/9/2015

Κάλεσμα για πότισμα στον Υμηττό

Αυτή την Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, ο Δήμος Γλυφάδας και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον», σε συνεργασία με το Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπτυξη του Υμηττού (ΣΠΑΥ) και την ομάδα εθελοντικής δασοπροστασίας-πυρόσβεσης, διοργανώνουν πότισμα στον Υμηττό.

«Σινεμά ο Παράδεισος» και το Σεπτέμβριο στη Γλυφάδα
1/9/2015

«Σινεμά ο Παράδεισος» και το Σεπτέμβριο στη Γλυφάδα


Το «Σινεμά ο Παράδεισος» επιστρέφει στη Γλυφάδα. Η μεγάλη οθόνη στήνεται ξανά στην αναμορφωμένη παραλία της πόλης, ώστε μικροί και μεγάλοι να μπορούν να απολαύσουν αγαπημένες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου, μπροστά στο κύμα, κάτω από τα αστέρια!

Πάνω από 3.000 θεατές τραγούδησαν υπό το φως της πανσελήνου
31/8/2015

Πάνω από 3.000 θεατές τραγούδησαν υπό το φως της πανσελήνου

 
Περισσότεροι από 3.000 θεατές, το Σάββατο το βράδυ, ταξίδεψαν μελωδικά μέχρι το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου. Ο Δήμος Γλυφάδας διοργάνωσε μια μεγάλη συναυλία στη μαρίνα της πόλης, με ελεύθερη είσοδο για όλους, για να υποδεχθεί την ομορφότερη πανσέληνο του χρόνου, με τίτλο «Τα τραγούδια του πατέρα μου κάτω από το φως του φεγγαριού» και ερμηνευτές τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και τον Χάρη Βαρθακούρη. Οι δύο καλλιτέχνες ερμήνευσαν μεγάλες επιτυχίες δύο θρύλων του ελληνικού πενταγράμμου, του Γρηγόρη Μπιθικώτση και του Γιάννη Πάριου.

Συνεργασία Κοινωνικού Ιατρείου Γλυφάδας με το Όραμα Ελπίδας
28/8/2015

Συνεργασία Κοινωνικού Ιατρείου Γλυφάδας με το Όραμα Ελπίδας

Το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Γλυφάδας, διευρύνοντας τη συνεργασία με το σύλλογο «Όραμα Ελπίδας», προστέθηκε στα Συνεργαζόμενα Κέντρα Εγγραφής Δοτών Μυελού. Σε αυτά, οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να προσέλθει ώστε να ενημερωθεί γύρω από την δωρεά αιμοποιητικών κυττάρων αλλά και σχετικά με την εγγραφή του ως δότη Μυελού. Η εγγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο με τη συμπλήρωση σχετικής αίτησης και με την λήψη στοματικού επιχρίσματος (σάλιο).

Υψηλό ποσοστό επιτυχίας από τα σχολεία της Γλυφάδας
27/8/2015

                   Υψηλό ποσοστό επιτυχίας από τα σχολεία της Γλυφάδας

Υψηλό ποσοστό εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σημείωσαν οι απόφοιτοι των Λυκείων της Γλυφάδας που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, τα αποτελέσματα ανά Λύκειο έχουν ως εξής:

Ανοιχτό τα απογεύματα και το Σάββατο το ΚΕΠ Γλυφάδας
27/8/2015

Ανοιχτό τα απογεύματα και το Σάββατο το ΚΕΠ Γλυφάδας

 

Με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών και τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους, ο Δήμος Γλυφάδας αποφάσισε την επέκταση της λειτουργίας του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα (Γ. Γεννηματά 52 και Πλαπούτα 59). Το ΚΕΠ πλέον είναι ανοιχτό κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 8 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ, ενώ θα λειτουργεί και κάθε Σάββατο, από τις 8 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι. Πρόκειται για μία κίνηση αυτονόητης σημασίας και αναγκαιότητας, η οποία έγινε εφικτή χάρη στη μερική αναδιοργάνωση των υπηρεσιών και την ανακατανομή του προσωπικού.

Πανσέληνος στη Γλυφάδα
25/8/2015

Πανσέληνος στη Γλυφάδα


Σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, κάτω από το φως του ολόγιομου φεγγαριού προσκαλεί τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες της πόλης ο Δήμος Γλυφάδας. Η ομορφότερη πανσέληνος του χρόνου θα συνδυαστεί με τραγούδια που ερμήνευσαν  δύο θρύλοι του ελληνικού πενταγράμμου ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και ο Γιάννης Πάριος

Πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας
10/8/2015

Πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)


Οι ωφελούμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής στο πρόγραμμα του ΤΕΒΑ είτε ιδιωτικά από τον προσωπικό τους υπολογιστή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.idika.org.gr/teba/, είτε στα σημεία που έχει ορίσει ο Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης.

Στον Δήμο μας οι αιτήσεις υποβάλλονται στο "Κοινωνικό Παντοπωλείο Γλυφάδας" (Μυστρά 1Α) από τις 10:00-17:00, κάθε μέρα (εκτός Σαββάτου & Κυριακής) και μέχρι τις 26 Αυγούστου 2015.

Όλοι μαζί φροντίζουμε την παραλία
6/8/2015

         Όλοι μαζί φροντίζουμε την παραλία


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο στάδιο των παρεμβάσεων στο παραλιακό μέτωπο της Γλυφάδας, με το μείζον έργο του καθαρισμού και της αναβάθμισης και των πέντε ακτών. Μετά από εντατική προσπάθεια – και παρά το αντίξοο περιβάλλον που δημιουργούν οι ευρύτερες εξελίξεις – η δημοτική αρχή Γλυφάδας παραδίδει τις παραλίες καθαρές και λειτουργικές τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες της πόλης. Παράλληλα, συνεχίζει το έργο εξωραϊσμού τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Επισυνάπτονται φωτογραφίες

   

  

glyfada.fixmycity.today

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΗΠΟΥΡΩΝ
Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα
GIS Δήμου Γλυφάδας
WebTV Δήμου Γλυφάδας

Ματιές στη Γλυφάδα - Άνοιξη 2015
ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
kpglyfadas@gmail.com
Χρήστης: [Είσοδος]
© 2011 Δήμος Γλυφάδας - Glyfada.gr | Δήλωση Προσωπικού Απορρήτου | Όροι Χρήσης
ο ιστότοπος φιλοξενείται από το σύζευξις
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Created by GLOBO Technologies S.A.