ΕπικοινωνίαΑρχικήSitemap
Η Πόλη μαςΟ Δήμαρχος Ο Δήμος
Γενικός Γραμματέας
Αντιδήμαρχοι
Δημοτικό Συμβούλιο
Δημοτικές Παρατάξεις
Δημοτικές Επιτροπές
Αποφάσεις Οργάνων
Υπηρεσίες
Δημοτικές Επιχειρήσεις
Πολίτης και Δήμος
Υγεία
Εκπαίδευση
Πολιτισμός
Αθλητισμός
Περιβάλλον
Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών
Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών
Μαρίνες
Κοινωνική Πολιτική
Κοινωνικές Δομές
Διαγωνισμοί Προκηρύξεις
Προσκλήσεις ΟργάνωνΓραφείο τύπουΟι Πολίτες Σχολιάζουν
Επικοινωνία
 
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Συμβεβλημένοι Ιατροί ΕΟΠΥΥ στη Γλυφάδα
Δήμος Γλυφάδας
Τελευταία Νέα
Περισσότερα Νέα
ΚΑΠΠΑ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
19/11/2015
Σαράντα υποτροφίες σε άπορα παιδιά
19/11/2015

Σαράντα υποτροφίες σε άπορα παιδιά


Ο Δήμος Γλυφάδας πραγματοποίησε με επιτυχία μέσω της Τράπεζας Χρόνου τη «δράση υποτροφιών» για το έτος 2015-2016. Συνολικά, 15 ιδιωτικά εκπαιδευτικά κέντρα και σύλλογοι της πόλης που συμμετέχουν στη δράση, προσέφεραν 40 ετήσιες υποτροφίες στους ωφελούμενους των δημοτικών κοινωνικών δομών (πρόγραμμα «Κοινωνικές Δομές για την Άμεση Αντιμετώπιση της Φτώχειας στο Δήμο Γλυφάδας»), προκειμένου να καλυφθούν οι εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών.

Η κυβέρνηση να παρουσιάσει το πλάνο της για το Ελληνικό
16/11/2015

Η κυβέρνηση να παρουσιάσει το πλάνο της για το Ελληνικό


Το δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας υιοθέτησε κατά πλειοψηφία το ακόλουθο ψήφισμα για το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού:

Παραγωγή ελαιόλαδου σε δημοτικό σχολείο
13/11/2015

Παραγωγή ελαιόλαδου σε δημοτικό σχολείο


Συνεχίζεται καθημερινά, με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών, η συγκομιδή ελιάς από τους δημοτικούς κοινόχρηστους χώρους της Γλυφάδας.

Παρουσίαση βιβλίου «Η Κυρά της Αιξωνής»
10/11/2015

Παρουσίαση βιβλίου «Η Κυρά της Αιξωνής»


Ο Δήμος Γλυφάδας και οι εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν αυτή την Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου, στις 7 μ.μ., στην παρουσίαση του βιβλίου της Αθηνάς Μπίνιου «Η Κυρά της Αιξωνής». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δημαρχείου Γλυφάδας (Άλσους 15, ισόγειο). Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Ελένη Σαραντίτη (συγγραφέας-κριτικός βιβλίου) και Κωνσταντίνα Καζά-Παπαγεωργίου (αρχαιολόγος). Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Κατεδαφιση «Χρυσής Ακτής»
9/11/2015

 Κατεδάφιση «Χρυσής Ακτής»

Στο γκρέμισμα του αυθαίρετου κτίσματος του εστιατορίου «Χρυσή Ακτή» προχώρησε η δημοτική αρχή Γλυφάδας, σεβόμενη την ανάγκη για τήρηση της νομιμότητας και προστασίας της δημόσιας ασφάλειας και υγιεινής. Πριν από την κατεδάφιση, προηγήθηκε η αφαίρεση αμιάντου που κάλυπτε περίπου 300 τ.μ. στην οροφή του κτίσματος και εγκυμονούσε μεγάλους κινδύνους για τη δημόσια υγεία. Η αφαίρεση έγινε σε συνεργασία με ειδική εταιρία ανακύκλωσης αμιάντου, σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές.

Δωρεάν μαθήματα κινεζικής γλώσσας
6/11/2015

Δωρεάν μαθήματα κινεζικής γλώσσας


Ο Δήμος Γλυφάδας, σε συνεργασία με την καθηγήτρια Παναγιώτα Παπαδοπούλου, προσφέρει δωρεάν μαθήματα κινεζικής γλώσσας, για αρχάριους. Η κυρία Παπαδοπούλου παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες της για την εκμάθηση μιας ταχύτατα αναπτυσσόμενης ξένης γλώσσας.

Διαταραχές Μνήμης και Κατάθλιψη στην Τρίτη Ηλικία
6/11/2015

 Διαταραχές Μνήμης και Κατάθλιψη στην Τρίτη Ηλικία


Ο Δήμος Γλυφάδας, σε συνεργασία με το Κέντρο Ημέρας IASIS, σας προσκαλούν αυτή τη Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου, στις 7:30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Άλσους 15, ισόγειο), σε ομιλία με θέμα «Διαταραχές Μνήμης και Κατάθλιψη στην Τρίτη Ηλικία».

Παραγωγή ελαιόλαδου με τη συμμετοχή μαθητών
5/11/2015

Παραγωγή ελαιόλαδου με τη συμμετοχή μαθητών

Εκατοντάδες μαθητές είχαν την ευκαιρία σήμερα το πρωί να συμμετέχουν ενεργά στην παραγωγή ελαιολάδου και να δουν έτσι – για πρώτη φορά οι περισσότεροι! - από κοντά μια διαδικασία βγαλμένη μέσα από τη ζωή και την ελληνική παράδοση. Περισσότερο από ένας τόνος ελιάς συγκεντρώθηκε τις τελευταίες ημέρες μέσα από τη συγκομιδή καρπών από τους δημοτικούς κοινόχρηστους χώρους στη Γλυφάδα, η οποία γίνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, με τη συμμετοχή μαθητών και δεκάδων ακόμα εθελοντών.

Πραγματοποιήθηκε ο μαστογραφικός έλεγχος σε ανασφάλιστες γυναίκες
4/11/2015

Πραγματοποιήθηκε ο μαστογραφικός έλεγχος σε ανασφάλιστες γυναίκες


Εκατό γυναίκες υπεβλήθησαν σε μαστογραφικό έλεγχο, τον οποίο προσέφερε δωρεάν σε ανασφάλιστες γυναίκες ο Δήμος Γλυφάδας, σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία και το Σύλλογο Γυναικών «Μαζί για τη ζωή». Η εξέταση πραγματοποιήθηκε με κινητή μονάδα μαστογράφου, στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου, τη Δευτέρα 2 και την Τρίτη 3 Νοεμβρίου.

Απεβίωσε ο Ανδρέας Σούφης
3/11/2015

Απεβίωσε ο Ανδρέας Σούφης


Απεβίωσε τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου, ο πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας, Ανδρέας Σούφης, σε ηλικία 76 ετών στη Θεσσαλονίκη, όπου και διέμενε τα τελευταία χρόνια.

Κοινή δήλωση των δημάρχων Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γλυφάδας και Αλίμου
2/11/2015

  Κοινή δήλωση των δημάρχων Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γλυφάδας και Αλίμου

 
Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ σχετικά με την αναγκαιότητα να ολοκληρωθεί η επένδυση στο πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού, οι Δήμαρχοι των τριών όμορων πόλεων, Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης πήραμε πρωτοβουλία και επιδιώξαμε συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, ώστε να ενημερωθούμε για το ζήτημα της αξιοποίησης του πρώην Αεροδρομίου.

Πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας
2/11/2015
Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος
30/10/2015

Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος


Δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο σε ανασφάλιστες γυναίκες προσφέρει ο Δήμος Γλυφάδας, σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία και το Σύλλογο Γυναικών «Μαζί για τη ζωή». Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί με κινητή μονάδα μαστογράφου, στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου (Μυστρά 1), τη Δευτέρα 2 και την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015, κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 2109602054 (9.00-14.00).

Ξεκίνησε η συγκομιδή ελιών στη Γλυφάδα
26/10/2015

Ξεκίνησε η συγκομιδή ελιών στη Γλυφάδα

Από το Διασχολικό Κέντρο Γλυφάδας ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η συγκομιδή ελιών από τους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Γλυφάδας. Δεκάδες εθελοντές έδωσαν το παρών, ενώ μαθητές σχολείων της Γλυφάδας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πως πραγματοποιείται η συγκομιδή και να συμμετέχουν στη διαδικασία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ
1/10/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι από 01/10/2015 (Νόμος 4331/2-7-2015 αριθμός 2) η παραλαβή και η επεξεργασία των αιτήσεων για τα προνοιακά επιδόματα θα γίνεται από το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Γλυφάδας.

Τα επιδόματα είναι τα εξής:
  

glyfada.fixmycity.today

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΗΠΟΥΡΩΝ
WebTV Δήμου Γλυφάδας
Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα
GIS Δήμου Γλυφάδας

Ματιές στη Γλυφάδα - Άνοιξη 2015
ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
kpglyfadas@gmail.com
Χρήστης: [Είσοδος]
© 2011 Δήμος Γλυφάδας - Glyfada.gr | Δήλωση Προσωπικού Απορρήτου | Όροι Χρήσης
ο ιστότοπος φιλοξενείται από το σύζευξις
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Created by GLOBO Technologies S.A.