ΕπικοινωνίαΑρχικήSitemap
Η Πόλη μαςΟ Δήμαρχος Ο Δήμος
Γενικός Γραμματέας
Αντιδήμαρχοι
Δημοτικό Συμβούλιο
Δημοτικές Παρατάξεις
Δημοτικές Επιτροπές
Αποφάσεις Οργάνων
Υπηρεσίες
Δημοτικές Επιχειρήσεις
Πολίτης και Δήμος
Υγεία
Εκπαίδευση
Πολιτισμός
Αθλητισμός
Περιβάλλον
Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών
Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών
Μαρίνες
Κοινωνική Πολιτική
Κοινωνικές Δομές
Διαγωνισμοί Προκηρύξεις
Προσκλήσεις ΟργάνωνΓραφείο τύπουΟι Πολίτες Σχολιάζουν
Επικοινωνία
 
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Συμβεβλημένοι Ιατροί ΕΟΠΥΥ στη Γλυφάδα
Δήμος Γλυφάδας
Τελευταία Νέα
Περισσότερα Νέα
Εγκαίνια ανταλλακτικής βιβλιοθήκης
3/8/2015

Εγκαίνια ανταλλακτικής βιβλιοθήκης

 Πλήθος κόσμου παρευρέθη στα εγκαίνια της πρώτης δημόσιας δωρεάν ανταλλακτικής βιβλιοθήκης στη Γλυφάδα, η οποία τοποθετήθηκε στην 5η παραλία του Δήμου.


Επισυνάπτονται φωτογραφίες

Αιτήσεις στην ΕΕΤΑΑ για εισαγωγή βρεφών και νηπίων στους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ
31/7/2015


Αιτήσεις στην ΕΕΤΑΑ για εισαγωγή βρεφών και νηπίων στους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑΜε επιδότηση μέσω ΕΣΠΑ θα γίνουν δεκτά και φέτος στους παιδικούς σταθμούς της Γλυφάδας τα παιδιά των δικαιούχων οικογενειών. Με την αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων, ενισχύονται οι οικογένειες που πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις και μπορούν έτσι να εγγράψουν τα παιδιά τους σε παιδικό σταθμό χωρίς κανένα κόστος. Κάθε οικογένεια που καλύπτει τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις μπορεί να υποβάλει αίτηση, ανεξάρτητα αν έχει ήδη υποβάλει αίτηση εγγραφής σε παιδικό σταθμό.

33η Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής (4.8.15)
31/7/2015

Αγαπητοί   Συνάδελφοι,
Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό  Άλσους 15, την 4η  Αυγούστου 2015,  ημέρα Τρίτη  και ώρα  2.00 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για:

Ανοιχτά τα προαύλια σχολείων κάθε απόγευμα
30/7/2015

  
Ανοιχτά τα προαύλια σχολείων κάθε απόγευμα


Με απόφαση της δημοτικής αρχής Γλυφάδας, τα προαύλια σχολείων εντός του Δήμου θα παραμείνουν ανοιχτά κάθε απόγευμα, καθόλη τη διάρκεια του Αυγούστου, προκειμένου τα παιδιά των κατοίκων που θα παραμείνουν στην πόλη να μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν. Τα σχολεία που θα είναι ανοιχτά τις καθημερινές, από τις 6 μ.μ. ως τις 10 μ.μ., υπό την επίβλεψη δημοτικού υπαλλήλου, είναι τα ακόλουθα:

Επισυνάπτονται φωτογραφίες

Ανακοίνωση για την Πύλη Διαμεσολάβησης
29/7/2015
Ανακοίνωση

Η Πύλη διαμεσολάβησης του Δήμου Γλυφάδας θα είναι κλειστή τον μήνα Αύγουστο λόγω των καλοκαιρινών διακοπών και θα ανοίξει πάλι στην διάθεση των πολιτών του Δήμου μας την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2015.

Μεγάλη επιτυχία για το Γ.Σ. Γλυφάδας
29/7/2015

Μεγάλη επιτυχία για το Γ.Σ. Γλυφάδας

Συνάντηση με την ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Γλυφάδας, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Γυναικών, είχε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος συνεχάρη τις αθλήτριες για την πολύ μεγάλη επιτυχία τους.

Επισυνάπτονται φωτογραφίες

Δημόσια δωρεάν ανταλλακτική βιβλιοθήκη στη Γλυφάδα
28/7/2015

Δημόσια δωρεάν ανταλλακτική βιβλιοθήκη στη Γλυφάδα

 

Ο Δήμος Γλυφάδας σας προσκαλεί αυτή την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, στις 7 μ.μ., στα εγκαίνια της πρώτης δημόσιας δωρεάν ανταλλακτικής βιβλιοθήκης. Η βιβλιοθήκη θα τοποθετηθεί στην 5η παραλία Γλυφάδας.
Σας καλούμε να φέρετε βιβλία που δεν χρησιμοποιείτε πια και να τα ανταλλάξετε με άλλα, μέσα από μια πρωτότυπη και καινοτόμο μέθοδο! 
Πρόκειται για μία μοντέρνα κατασκευή, στα πρότυπα μίας παραδοσιακής βιβλιοθήκης με υλικό που διαχειρίζονται οι χρήστες της, χωρίς την εγγραφή τους σε κάποιο μητρώο, δίχως συνδρομή ή χρηματικό αντίτιμο και με ελεύθερο ωράριο λειτουργίας. Το απόθεμά της βασίζεται στην ανταπόκριση των επισκεπτών της.
Επισυνάπτεται αφίσα

Ολοκληρώθηκε το summer camp του Δήμου Γλυφάδας
28/7/2015

Ολοκληρώθηκε το summer camp του Δήμου Γλυφάδας

Με μια μεγάλη εκδήλωση, για παιδιά και μεγάλους, γιορτάστηκε η λήξη του θερινού προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Γλυφάδας. Η γιορτή λήξης του καλοκαιρινού camp πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας», με τη συμμετοχή γνωστών αθλητριών, όπως η Πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ Έρρικα Πρεζεράκου, που επιμελήθηκε το πρόγραμμα, και η Ολυμπιονίκης στο τριπλούν Πηγή Δεβετζή.


Επισυνάπτονται φωτογραφίες

Προληπτικά μέτρα αντιμετώπισης του καύσωνα
27/7/2015

Προληπτικά μέτρα αντιμετώπισης του καύσωνα

Ο Δήμος Γλυφάδας ανακοινώνει ότι κατά τις ημέρες κατά τις οποίες σημειώνονται πολύ υψηλές θερμοκρασίες, θα διαθέτει κλιματιζόμενους χώρους για την υποδοχή των ευπαθών ομάδων και πολιτών. Συγκεκριμένα, για την προστασία από τον καύσωνα, οι χώροι που θα είναι προσβάσιμοι και διαθέσιμοι τις πιο θερμές ώρες της ημέρας, την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη, 29 και 30 Ιουλίου, είναι οι ακόλουθοι:

- ΚΑΠΗ Βορείου Ηπείρου 107

- ΚΑΠΗ Αγ. Τρύφωνα (Αρχιπελάγους 31)

Εφόσον απαιτηθεί, θα διατεθούν και άλλοι χώροι, οι οποίοι θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση.


Ανακοίνωση για τις Εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς για το 2015-2016
27/5/2015
Βιβλιάρια ανασφάλιστων πολιτών στο Δήμο Γλυφάδας
9/3/2015

Βιβλιάρια ανασφάλιστων πολιτών στο Δήμο Γλυφάδας


Τα βιβλιάρια ανασφάλιστων πολιτών αναλαμβάνει πλέον να εκδίδει ο Δήμος Γλυφάδας για τους μόνιμα διαμένοντες στην πόλη μας, βοηθώντας έτσι τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας να εξοικονομήσουν σημαντικό χρόνο και να γλιτώσουν από μετακινήσεις και ταλαιπωρία.

Οι σχετικές αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από μεθαύριο, Τετάρτη, 11 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από τις 9 π.μ. ως τις 12 μ.μ. στο Δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15, 3ος όροφος). Δικαίωμα στο βιβλιάριο ανασφαλίστων έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες καθώς και οι ομογενείς Έλληνες που διαθέτουν το Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς.

Ο φάκελος με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εξετάζεται από τριμελή επιτροπή, την Επιτροπή Κοινωνικής Αρωγής που συστάθηκε μετά από απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία αποφασίζει σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για τη χορήγηση ή μη του βιβλιαρίου.

Αναλυτικά τα απαιτούμενα έγγραφα που πρέπει να προσκομίζονται μαζί με την αίτηση μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Γλυφάδας.  

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΗΠΟΥΡΩΝ

glyfada.fixmycity.today
WebTV Δήμου Γλυφάδας
Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα
GIS Δήμου Γλυφάδας

Ματιές στη Γλυφάδα - Άνοιξη 2015
ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
kpglyfadas@gmail.com
Χρήστης: [Είσοδος]
© 2011 Δήμος Γλυφάδας - Glyfada.gr | Δήλωση Προσωπικού Απορρήτου | Όροι Χρήσης
ο ιστότοπος φιλοξενείται από το σύζευξις
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Created by GLOBO Technologies S.A.