ΕπικοινωνίαΑρχικήSitemap
Η Πόλη μαςΟ Δήμαρχος Ο Δήμος
Γενικός Γραμματέας
Αντιδήμαρχοι
Δημοτικό Συμβούλιο
Δημοτικές Παρατάξεις
Δημοτικές Επιτροπές
Αποφάσεις Οργάνων
Υπηρεσίες
Δημοτικές Επιχειρήσεις
Πολίτης και Δήμος
Υγεία
Εκπαίδευση
Πολιτισμός
Αθλητισμός
Περιβάλλον
Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών
Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών
Μαρίνες
Κοινωνική Πολιτική
Κοινωνικές Δομές
Διαγωνισμοί Προκηρύξεις
Προσκλήσεις ΟργάνωνΓραφείο τύπουΟι Πολίτες Σχολιάζουν
Επικοινωνία
 
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Συμβεβλημένοι Ιατροί ΕΟΠΥΥ στη Γλυφάδα
Δήμος Γλυφάδας
Τελευταία Νέα
Περισσότερα Νέα
Βιβλιάρια ανασφάλιστων πολιτών
8/2/2016

Βιβλιάρια ανασφάλιστων πολιτών

Ο Δήμος Γλυφάδας, εδώ και ένα χρόνο, εκδίδει τα βιβλιάρια ανασφάλιστων πολιτών για τους μόνιμα διαμένοντες στην πόλη, βοηθώντας έτσι τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας να εξοικονομήσουν σημαντικό χρόνο και να γλιτώσουν από μετακινήσεις και ταλαιπωρία.

Δωρεά φαρμάκων στο κοινωνικό ιατρείο-φαρμακείο
5/2/2016

Δωρεά φαρμάκων στο κοινωνικό ιατρείο-φαρμακείο

Περισσότερα από χίλια φάρμακα και δεκάδες πολύτιμα νοσοκομειακά υλικά προσέφερε στο Δήμο Γλυφάδας η Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ευχαρίστησε θερμά για την πολύτιμη αυτή προσφορά, που επιτρέπει στο Δήμο να ενισχύσει και να διευρύνει την κοινωνική δράση του και τη στήριξη των πιο αδύναμων συμπολιτών μας.

Ομορφαίνουμε και πρασινίζουμε τις αυλές των σχολείων μας
4/2/2016

Ομορφαίνουμε και πρασινίζουμε τις αυλές των σχολείων μας


Καθημερινό κίνδυνο για τους μαθητές του 14ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας αποτελούσαν οι συνολικά 57 ξεραμένοι, χαμηλοί κορμοί δέντρων, στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής, οι επικίνδυνες ρίζες ξεριζώθηκαν και στη θέση τους φυτεύτηκαν νέα φυτά («αγγελικούλες»)

Εμβολιασμοί ανασφάλιστων παιδιών
2/2/2016

Εμβολιασμοί ανασφάλιστων παιδιών


Ο Δήμος Γλυφάδας συνεχίζει την πρόνοια για τα παιδιά ανασφάλιστων πολιτών. Στο πλαίσιο του προγράμματος «Εμβολιά-ζουμε: Παιδιά Ανασφάλιστα, όχι Απροστάτευτα», σε συνεργασία με την κοινωφελή μη κερδοσκοπική οργάνωση «Αποστολή Άνθρωπος», πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μια ακόμα δράση εμβολιασμού, μέσω της οποίας εμβολιάστηκαν 11 παιδιά ανασφάλιστων συμπολιτών μας με 15 πολυδύναμα εμβόλια, που τα προστατεύουν για 20 ασθένειες. Πρόκειται για παιδιά που δεν έχουν καμία πρόσβαση σε κρατικό φορέα υγείας, προκειμένου να εξασφαλίσουν δωρεάν τα εμβόλιά τους.

Κ.Α.Π.ΠΑ: ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ Κ.Α.Π.Η ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
29/1/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κ.Α.Π.Η ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Πολιτών στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση
27/1/2016

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Πολιτών στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση


Ο Δήμος Γλυφάδας (Τομέας Κοινωνικής Μέριμνας και Πολιτική Προστασία), σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και τους εθελοντές διασώστες της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων (ΕΔΟΚ), διοργανώνει ανοιχτή εκπαίδευση όλων των πολιτών, όλων των ηλικιών στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ). Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, 30 Ιανουαρίου και ώρες 10:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ., στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας (Σάκη Καράγιωργα 2 και Ποσειδώνος).

Fix my city – Διορθώνω την πόλη μου
25/1/2016

Fix my city – Διορθώνω την πόλη μου


Μια σύγχρονη, καινοτόμο και πρωτοποριακή πλατφόρμα για κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές εγκαινιάζει ο Δήμος Γλυφάδας, περνώντας έτσι σε μια νέα εποχή εξυπηρέτησης των δημοτών. Η εφαρμογή (application) «Γλυφάδα - Fix My City», δηλαδή «Διορθώνω την Πόλη μου», είναι διαθέσιμη δωρεάν σε όλους, τόσο μέσω «έξυπνου» κινητού τηλεφώνου, όσο και μέσω υπολογιστή (glyfada.fixmycity.today).

Προγράμματα κολύμβησης στο δημοτικό κολυμβητήριο
22/1/2016

Προγράμματα κολύμβησης στο δημοτικό κολυμβητήριο


Νέα, εμπλουτισμένα προγράμματα κολύμβησης, προσφέρει ο Δήμος Γλυφάδας στο δημοτικό κολυμβητήριο (Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας»). Τα προγράμματα αφορούν όλες τις ηλικίες. Παράλληλα, ο Δήμος υποστηρίζει και ενισχύει τα υπάρχοντα θεραπευτικά προγράμματα κολύμβησης ατόμων με αναπηρία, που ήδη λειτουργούν δωρεάν στο κολυμβητήριό μας.

Κοπή βασιλόπιτας στο Δήμο Γλυφάδας
19/1/2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Κοπή βασιλόπιτας στο Δήμο Γλυφάδας

 
Aύριο, Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου και ώρα 7:00 μ.μ, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Γλυφάδας (Άλσους 15, ισόγειο), θα πραγματοποιηθεί η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας.

 

Αναβάθμιση σχολικών μονάδων
19/1/2016

Αναβάθμιση σχολικών μονάδων


Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η δεύτερη φάση εργασιών στις σχολικές μονάδες του Δήμου Γλυφάδας.

Στην πρώτη φάση, που ολοκληρώθηκε το φθινόπωρο, έγινε μεταξύ άλλων συντήρηση στην πλειοψηφία των σχολείων, ενίσχυση του φωτισμού με αντικατάσταση παλαιών φωτιστικών και λαμπτήρων με ενεργειακούς (LED), αποκατάσταση ζημιών και φθορών, ανακαίνιση χώρων υγιεινής, ανακατασκευή γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ, φύτευση νέων δέντρων και κλάδεμα παλιών, συντήρηση πρασίνου.

Τράπεζα χρόνου Δήμου Γλυφάδας
18/1/2016

Τράπεζα χρόνου Δήμου Γλυφάδας


Ο Δήμος Γλυφάδας πραγματοποίησε μέσω της δημοτικής τράπεζας χρόνου τη δράση «Μπορώ κι εγώ να προσφέρω», συγκεντρώνοντας συνολικά 15.133,70€ μέσα από τα φιλοδωρήματα πελατών των καταστημάτων Public Γλυφάδας και Αγίου Δημητρίου, για τις υπηρεσίες αμπαλάζ που προσέφεραν δεκάδες εθελοντές. Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής ήταν η ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου Γλυφάδας, καθώς με τα χρήματα αυτά θα αγοραστούν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο, αλλά και ένας επαγγελματικός φούρνος 150 μερίδων για το κοινωνικό συσσίτιο του Δήμου.
 

Αναβάθμιση δημοτικού κολυμβητηρίου
14/1/2016

Αναβάθμιση δημοτικού κολυμβητηρίου


Ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος των εργασιών αναβάθμισης στο δημοτικό κολυμβητήριο της Γλυφάδας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας», ώστε να αποκτήσει – για πρώτη φορά - υγειονομική άδεια και άδεια λειτουργίας και να είναι ασφαλές και λειτουργικό για όλους όσους κάνουν χρήση των εγκαταστάσεών του.

Διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες
28/12/2015

Διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες


Δέκα τόνους τροφίμων διένειμαν συνολικά οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας την περίοδο των εορτών. Ειδικότερα, στο Δήμο λειτουργεί ένα δίκτυο κοινωνικών δομών που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό μαγειρείο (συσσίτιο) και κοινωνικό ιατρείο-φαρμακείο. Στις παραπάνω δομές είναι ήδη εγγεγραμμένες 664 οικογένειες που αριθμούν 1370 μέλη, εκ των οποίων 150 σιτίζονται καθημερινά με μερίδες μαγειρεμένου φαγητού.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
22/12/2015

 

Η Πύλη διαμεσολάβησης του Δήμου Γλυφάδας θα είναι κλειστή  από τις 23/12/2015 έως και 8/1/2016 λόγω των εορτών των Χριστουγέννων  και της Πρωτοχρονιάς και θα ανοίξει πάλι στην διάθεση των πολιτών του Δήμου μας την Τρίτη 12/1/2016.

Τρίποντα αλληλεγγύης στη Γλυφάδα
22/12/2015

Τρίποντα αλληλεγγύης στη Γλυφάδα

Ένας ξεχωριστός αγώνας μπάσκετ πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα στη Γλυφάδα, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας». Βετεράνοι καλαθοσφαιριστές - σύμβολα του ελληνικού μπάσκετ και αγαπημένοι καλλιτέχνες, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας. Στην ομάδα των βετεράνων καλαθοσφαιριστών συμμετείχαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ, όπως ο Άγγελος Κορωνιός, ο Παναγιώτης Λιαδέλης, ο Βαγγέλης Βουρτζούμης και ο Ντούσαν Βούκσεβιτς. Με τους καλλιτέχνες αγωνίστηκαν γνωστά ονόματα του χώρου, όπως ο Πάνος Μουζουράκης (που σημείωσε τρίποντο από τη σέντρα!), ο Χρήστος Χολίδης, o Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και ο Μπάμπης Στόκας.

Με μεγάλη επιτυχία η «Κόκκινη Νύχτα»
21/12/2015


Με μεγάλη επιτυχία η «Κόκκινη Νύχτα»
   


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η «Κόκκινη Νύχτα» που διοργάνωσαν, για πρώτη φορά, ο Δήμος Γλυφάδας, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας.

Φιλανθρωπική συναυλία
18/12/2015

Ένωσαν τη φωνή τους για τους κοινωνικά αδύναμους της Γλυφάδας

Η Άννα Βίσση συγκλόνισε, οι  Boys n Noise, ο Στέλιος Λεγάκης, ο Mike και ο d.j Pitsi έδωσαν ρυθμό σε μια ανεπανάληπτη μουσική βραδιά αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας». Πάνω από 3.000 θεατές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και του τμήματος πολιτισμού, γεμίζοντας το γήπεδο με μηνύματα αγάπης για τους συνανθρώπους τους.

Έκθεση φωτογραφίας "Η έξοδος των Σύρων"
15/12/2015

Έκθεση φωτογραφίας "Η έξοδος των Σύρων"

«Η έξοδος των Σύρων, μέσα από τα μάτια των παιδιών», είναι το θέμα της έκθεσης φωτογραφίας του Σταύρου Χαμπάκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Παλιό Δημαρχείο της Γλυφάδας.

 

Χριστούγεννα στη Γλυφάδα
14/12/2015

Χριστούγεννα στη Γλυφάδα


Ολοκληρώθηκε ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος της Γλυφάδας, με στολίδια και εορταστικά λαμπάκια να κοσμούν πολλά σημεία της πόλης. Παράλληλα, εν όψει των εορτών, ο Δήμος Γλυφάδας έχει σχεδιάσει και θα υλοποιήσει δύο μεγάλες εκδηλώσεις.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΤΟ ΚΕ.ΠΡ.Α.Γ.Ε-Α
2/12/2015

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΩΝ

ΑΛΙΜΟΥ, ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ «ΚΕ.ΠΡ.Α.Γ.Ε.Α.»


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΤΟ ΚΕ.ΠΡ.Α.Γ.Ε-Α

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ
1/10/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι από 01/10/2015 (Νόμος 4331/2-7-2015 αριθμός 2) η παραλαβή και η επεξεργασία των αιτήσεων για τα προνοιακά επιδόματα θα γίνεται από το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Γλυφάδας.

Τα επιδόματα είναι τα εξής:
  

glyfada.fixmycity.today
WebTV Δήμου Γλυφάδας
Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα
GIS Δήμου Γλυφάδας

Ματιές στη Γλυφάδα - Άνοιξη 2015
ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
kpglyfadas@gmail.com
Χρήστης: [Είσοδος]
© 2011 Δήμος Γλυφάδας - Glyfada.gr | Δήλωση Προσωπικού Απορρήτου | Όροι Χρήσης
ο ιστότοπος φιλοξενείται από το σύζευξις
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Created by GLOBO Technologies S.A.