ΕπικοινωνίαΑρχικήSitemap
Η Πόλη μαςΟ Δήμαρχος Ο Δήμος
Γενικός Γραμματέας
Αντιδήμαρχοι
Δημοτικό Συμβούλιο
Δημοτικές Παρατάξεις
Δημοτικές Επιτροπές
Αποφάσεις Οργάνων
Υπηρεσίες
Δημοτικές Επιχειρήσεις
Πολίτης και Δήμος
Υγεία
Εκπαίδευση
Πολιτισμός
Αθλητισμός
Περιβάλλον
Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών
Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών
Μαρίνες
Κοινωνική Πολιτική
Κοινωνικές Δομές
Διαγωνισμοί Προκηρύξεις
Προσκλήσεις ΟργάνωνΓραφείο τύπουΟι Πολίτες Σχολιάζουν
Επικοινωνία
 
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Συμβεβλημένοι Ιατροί ΕΟΠΥΥ στη Γλυφάδα
Δήμος Γλυφάδας
Τελευταία Νέα
Περισσότερα Νέα
Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου για τις εξελίξεις στο Ελληνικό
27/6/2016

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου για τις εξελίξεις στο Ελληνικό


Το δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας υιοθέτησε κατά πλειοψηφία το ακόλουθο ψήφισμα για το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού:

«Με ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου, στις 16 Νοεμβρίου 2015, διατυπώσαμε συγκεκριμένες προτάσεις, προβληματισμούς και ερωτήματα για την αξιοποίηση του χώρου του πρώην διεθνούς αεροδρομίου του Ελληνικού. Ζητήσαμε δε έγκαιρη και λεπτομερή ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις και τις αποφάσεις.

Δήλωση Δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου
23/6/2016

Δήλωση Δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου


Με μια πρωτοφανή στα χρονικά της τοπικής αυτοδιοίκησης ανακοίνωση, ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Γλυφάδας, Θέμης Μπαλασόπουλος, καταφέρεται κατά της δημοτικής μας αρχής σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, επί λέξη: «Μεταθέσατε πρόσφατα τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών στη Διεύθυνση Πολεοδομίας, στερώντας από την Τεχνική Υπηρεσία, την οποία αφήσατε «ακέφαλη», ένα έμπειρο στέλεχος που την υπηρετεί επί 33 χρόνια, τα 20 περίπου από τα οποία ως Προϊστάμενος ή Διευθυντής.»

Προληπτικά μέτρα αντιμετώπισης του καύσωνα
17/6/2016

   Προληπτικά μέτρα αντιμετώπισης του καύσωνα

Ο Δήμος Γλυφάδας ανακοινώνει ότι κατά τις ημέρες κατά τις οποίες σημειώνονται πολύ υψηλές θερμοκρασίες, θα διαθέτει κλιματιζόμενους χώρους για την υποδοχή των ευπαθών ομάδων και πολιτών. Συγκεκριμένα, για την προστασία από τον καύσωνα, οι χώροι που θα είναι προσβάσιμοι και διαθέσιμοι τις πιο θερμές ώρες της ημέρας, το προσεχές πενθήμερο είναι οι ακόλουθοι:

Νέα περίφραξη στο Γκολφ Γλυφάδας
17/6/2016

Νέα περίφραξη στο Γκολφ Γλυφάδας


Ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο, αυτό της περίφραξης των εγκαταστάσεων του Γκολφ Γλυφάδας, πρόκειται σύντομα να ολοκληρωθεί, καθώς ήδη παραδόθηκε το πρώτο τμήμα, επί των οδών Τσιτσάνη και Αλ. Παναγούλη.

Κοινόχρηστα ποδήλατα στη Γλυφάδα
15/6/2016

Κοινόχρηστα ποδήλατα στη Γλυφάδα


Σε πλήρη λειτουργία είναι το νέο σύστημα ποδηλάτων i-bike στη Γλυφάδα, με δύο αυτοματοποιημένους σταθμούς, στην τέταρτη παραλία (πριν την Πλατεία Βεργωτή) και στην αρχή της οδού Διαδόχου Παύλου (μπροστά στο παλιό Δημαρχείο), με 20 ποδήλατα ειδικής κατασκευής για δημόσια χρήση.

Επίσκεψη Κινέζων αξιωματούχων στη Γλυφάδα
14/6/2016

Επίσκεψη Κινέζων αξιωματούχων στη Γλυφάδα


Αντιπροσωπεία υψηλόβαθμων κυβερνητικών αξιωματούχων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, από την πόλη Hefei, πρωτεύουσα της Επαρχίας Anhui (Ανατολική Κίνα), έγινε δεκτή από τη δημοτική αρχή Γλυφάδας. Επικεφαλής της οκταμελούς αποστολής ήταν ο Πρόεδρος της Βουλής του Λαϊκού Κογκρέσου του Ανχούι, κ. Xiong Jianhui.

 

Αγώνας δρόμου στη Γλυφάδα
10/6/2016

Αγώνας δρόμου στη Γλυφάδα


Αγώνας δρόμου πέντε χιλιομέτρων, υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας, θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή, 12 Ιουνίου, στις 10 το πρωί, με σημείο έναρξης το Παλιό Δημαρχείο Γλυφάδας.

Αναβάθμιση υπηρεσιών στο δημοτικό κολυμβητήριο Γλυφάδας
8/6/2016

Έναν πρωτοποριακό μηχανισμό για την εξυπηρέτηση των συνανθρώπων μας με αναπηρία, αλλά και για την αποκατάσταση μυϊκών τραυματισμών, εγκατέστησε ο Δήμος Γλυφάδας στο δημοτικό κολυμβητήριο, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας».

Εγκαινιάστηκε το σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων στη Γλυφάδα
7/6/2016

Με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων στη Γλυφάδα.

Απεβίωσε ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος
6/6/2016

Απεβίωσε την Κυριακή, 5 Ιουνίου, ο πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας (2007-2010), Γιάννης Θεοδωρόπουλος.

Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης
3/6/2016

Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης


Από την επόμενη Τετάρτη, 8 Ιουνίου ως και την Πέμπτη, 16 Ιουνίου θα πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» (Φοίβης 14, πλατεία Νυμφών), από τις 10 π.μ. ως τις 6 μ.μ., οι εγγραφές για το πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Γλυφάδας. Η συνολική διάρκεια του προγράμματος θα είναι πέντε εβδομάδες (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου), στη διάρκεια των οποίων θα λειτουργεί καθημερινά από τις 7:30 π.μ. ως τις 4:15 μ.μ.

ΑΝΑΣΥΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΣΜΕ ΔΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΩΔ. 104
2/6/2016
Σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων στη Γλυφάδα
1/6/2016

Η μετακίνηση στη Γλυφάδα αλλάζει! Τα εγκαίνια του πρώτου σταθμού κοινόχρηστων ποδηλάτων θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Γλυφάδας αυτή την Κυριακή, 5 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα.

Δημοτική ανταλλακτική βιβλιοθήκη
31/5/2016

Δημοτική ανταλλακτική βιβλιοθήκη


Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της δεύτερης δημοτικής δωρεάν ανταλλακτικής βιβλιοθήκης του Δήμου Γλυφάδας, στην πλατεία Εσπερίδων. Η πρώτη βιβλιοθήκη είχε τοποθετηθεί και λειτουργεί από το περασμένο καλοκαίρι στην παραλία της πόλης.

Υποδομή για ΑΜΕΑ και μυϊκούς τραυματισμούς στο δημοτικό κολυμβητήριο Γλυφάδας
30/5/2016

Υποδομή για ΑΜΕΑ και μυϊκούς τραυματισμούς στο δημοτικό κολυμβητήριο Γλυφάδας

Έναν πρωτοποριακό μηχανισμό για την εξυπηρέτηση των συνανθρώπων μας με αναπηρία, αλλά και για την αποκατάσταση μυϊκών τραυματισμών, θα εγκαταστήσει ο Δήμος Γλυφάδας αυτή την Τετάρτη, 1η Ιουνίου, το πρωί, στο δημοτικό κολυμβητήριο, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» (πλ. Νυμφών).

Nέα δημοτική ανταλλακτική βιβλιοθήκη στη Γλυφάδα
26/5/2016

         Νέα δημοτική ανταλλακτική βιβλιοθήκη στη Γλυφάδα


Τα εγκαίνια της δεύτερης δημοτικής δωρεάν ανταλλακτικής βιβλιοθήκης θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Γλυφάδας αυτό το Σάββατο, 28 Μαΐου, στις 12:30 μ.μ. Η βιβλιοθήκη θα τοποθετηθεί στην πλατεία Εσπερίδων. Η πρώτη είχε τοποθετηθεί το περασμένο καλοκαίρι στην παραλία Γλυφάδας.


Επέκταση και αναβάθμιση φωτισμού και εξοικονόμηση ενέργειας
24/5/2016

Επέκταση και αναβάθμιση φωτισμού και εξοικονόμηση ενέργειας


Με γοργούς ρυθμούς εκσυγχρονίζεται και επεκτείνεται ο δημοτικός φωτισμός στη Γλυφάδα. Με το έργο του Δήμου Γλυφάδας, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, επιτυγχάνεται ο καλύτερος και ταυτόχρονα πιο οικονομικός φωτισμός της πόλης, με την αντικατάσταση φωτεινών λαμπτήρων και την τοποθέτηση νέων εκεί που δεν υπήρχαν.

Αιτήσεις εγγραφής στους Παιδικούς Σταθμούς 2016 - 2017
23/5/2016

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΠΠΑ, Β.ΤΣΙΤΣΑΝΗ & ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 34, 2ος ΟΡΟΦΟΣ, ΑΠΟ 1/6/2016 - 30/6/2016 9:00 - 13:00.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΗΠΙΟΥ - ΒΡΕΦΟΥΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΝΗΠΙΟΥ

Συμπληρωματικά στοιχεία

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

12o Πανελλήνιο Συνέδριο Πρόληψη στην Υγεία
23/5/2016

8 - 9 Ιουλίου 2016, Μήλος

12ο Πανελλήνιο συνέδριο Πρόληψη στην Υγεία με πρωταγωνιστές τους Δήμους

Αφίσα

Νυχτερινός αγώνας δρόμου στη Γλυφάδα
23/5/2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ το «Run me to the Moon» - ο πρώτος νυχτερινός αγώνας δρόμου, κάτω από το φως της ανοιξιάτικης πανσελήνου, μπροστά στην παραλία της Γλυφάδας.

Αναβολή εκδήλωσης
20/5/2016

Αναβολή εκδήλωσης


Λόγω έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, τα εγκαίνια της δεύτερης δημοτικής δωρεάν ανταλλακτικής βιβλιοθήκης, που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν από το Δήμο Γλυφάδας αυτό το Σάββατο, 21 Μαΐου, στις 12:30 μ.μ., στην πλατεία Εσπερίδων, αναβάλλονται. Με νεότερη ανακοίνωση θα ενημερώσουμε για την ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Νυχτερινός αγώνας δρόμου
18/5/2016

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στο «Run me to the Moon» - τον πρώτο νυχτερινό αγώνα δρόμου που διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας, κάτω από το φως της ανοιξιάτικης πανσελήνου, μπροστά στην παραλία της Γλυφάδας, αυτή την Κυριακή, 22 Μαΐου.

Νέα εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Γλυφάδας
17/5/2016

Την τέταρτη εθελοντική αιμοδοσία μέσα στο τελευταίο ενάμιση έτος διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας, για την ενίσχυση της δημοτικής τράπεζας αίματος. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 21 Μαΐου, από τις 10 π.μ. ως τη 1 μ.μ., στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας (Λεωφόρος Ποσειδώνος και Σάκη Καράγιωργα 2), σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας.

ΚΑΠΠΑ: Αποτελέσματα ΣΜΕ 2016 Μουσικής, Θεάτρου, Φωτογραφίας, Ζωγραφικής, Χορωδίας
16/5/2016
Καλή επιτυχία στους υποψηφίους των Πανελληνίων εύχεται η Ένωση Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων της Γλυφάδας
16/5/2016
Νέα δημοτική ανταλλακτική βιβλιοθήκη στη Γλυφάδα
16/5/2016

Νέα δημοτική ανταλλακτική βιβλιοθήκη στη Γλυφάδα


Τα εγκαίνια της δεύτερης δημοτικής δωρεάν ανταλλακτικής βιβλιοθήκης θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Γλυφάδας αυτό το Σάββατο, 21 Μαΐου, στις 12:30 μ.μ. Η βιβλιοθήκη θα τοποθετηθεί στην πλατεία Εσπερίδων. Η πρώτη είχε τοποθετηθεί το περασμένο καλοκαίρι στην παραλία Γλυφάδας.

Ανακοίνωση για τα προνοιακά επιδόματα
12/5/2016

Οι πληρωμές των προνοιακών επιδομάτων των δικαιούχων του Δήμου Γλυφάδας θα πραγματοποιηθούν αυτή τη Δευτέρα, 16 Μαϊου.


Αγώνας δρόμου κάτω από την πανσέληνο
10/5/2016

Αγώνας δρόμου κάτω από την πανσέληνο

Την Κυριακή, 22 Μαΐου, ο Δήμος Γλυφάδας διοργανώνει το «Run me to the Moon» - τον πρώτο νυχτερινό αγώνα δρόμου, κάτω από το φως της ανοιξιάτικης πανσελήνου, μπροστά στην παραλία της Γλυφάδας!

Διανομή τροφίμων και παιχνιδιών
28/4/2016

Περίπου δέκα τόνους από τρόφιμα, αλλά και παιχνίδια και λαμπάδες μοίρασε ο Δήμος Γλυφάδας στους άπορους και φτωχούς συμπολίτες μας, εν όψει των άγιων ημερών του Πάσχα.

Σχολικοί αγώνες στη Γλυφάδα
27/4/2016

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η διεξαγωγή των μαθητικών αγώνων βόλεϊ και μπάσκετ στη Γλυφάδα, με τα παιδιά να ανταποκρίνονται με ενθουσιασμό στην προσπάθεια του Δήμου να ενισχύσει και να προωθήσει το σχολικό αθλητισμό.


Πρόγραμμα ψεκασμών στη Γλυφάδα
20/4/2016

Πρόγραμμα ψεκασμών στη Γλυφάδα


Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών, ο Δήμος Γλυφάδας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για επίγειο ψεκασμό, βάσει συγκεκριμένου σχεδίου, όλων των σημείων στην πόλη που παρουσιάζουν υψηλό βαθμό επικινδυνότητας, όπως ρέματα, φρεάτια, στάσιμα νερά, κλπ.

Θεατρική παράσταση με τον Κώστα Βουτσά
19/4/2016

Στο κατάμεστο από μαθητές, δασκάλους και γονείς δημοτικό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η παράσταση του Κώστα Βουτσά για παιδιά και νέους με τίτλο «Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων». Η παράσταση πραγματεύεται το φαινόμενο του bullying (εκφοβισμός).

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ Ν.ΤΟΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΜΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
19/4/2016

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Κύριοι Υπουργοί,

Όλοι οι Δήμαρχοι των όμορων πόλεων με το πρώην διεθνές αεροδρόμιο Ελληνικού παρακολουθούμε με τεράστια ανησυχία τη συνεχιζόμενη, άτακτη και χωρίς σχέδιο μεταφορά χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων στο χώρο του πρώην αεροδρομίου. Όπως προκύπτει και από κρατικά έγγραφα, οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί είναι «εκτός ελέγχου» και «εγκυμονούν τεράστιους κινδύνους για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια». Σας εκπέμπουμε την κραυγή αγωνίας μας, την οποία παρακαλούμε να λάβετε υπόψη.

 

Με μεγάλη συμμετοχή η εθελοντική δράση στον Υμηττό
18/4/2016

Με μεγάλη συμμετοχή η εθελοντική δράση στον Υμηττό

Με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντικών ομάδων, συλλόγων, σχολείων, φορέων και πλήθους πολιτών, πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός και η φροντίδα ενός σημαντικού τμήματος της Τερψιθέας, στους πρόποδες του Υμηττού. Πρόκειται για το νταμάρι, μέρος του δάσους και τον ποδηλατόδρομο που βρίσκεται επί της οδού Αγίου Νεκταρίου.

Διανομή φρούτων στα σχολεία
5/4/2016

Ο Δήμος Γλυφάδας συνεχίζει την πολυσχιδή κοινωνική δράση του, με διανομή φρούτων σε δημοτικά σχολεία, αλλά και σε απόρους συμπολίτες μας μέσω των τοπικών ενοριών. «Μέσα σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλους, με τη βοήθεια των εργαζομένων και των εθελοντών, στεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα στα μικρά παιδιά και στους ασθενέστερους συνανθρώπους μας», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ
1/10/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι από 01/10/2015 (Νόμος 4331/2-7-2015 αριθμός 2) η παραλαβή και η επεξεργασία των αιτήσεων για τα προνοιακά επιδόματα θα γίνεται από το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Γλυφάδας.

Τα επιδόματα είναι τα εξής:
  

glyfada.fixmycity.today
Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα
GIS Δήμου Γλυφάδας

Ματιές στη Γλυφάδα - Άνοιξη 2015

Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Γλυφάδας
Χρήστης: [Είσοδος]
© 2011 Δήμος Γλυφάδας - Glyfada.gr | Δήλωση Προσωπικού Απορρήτου | Όροι Χρήσης
ο ιστότοπος φιλοξενείται από το σύζευξις
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Created by GLOBO Technologies S.A.