ΕπικοινωνίαΑρχικήSitemap
Η Πόλη μαςΟ Δήμαρχος Ο Δήμος
Γενικός Γραμματέας
Αντιδήμαρχοι
Δημοτικό Συμβούλιο
Δημοτικές Παρατάξεις
Δημοτικές Επιτροπές
Αποφάσεις Οργάνων
Υπηρεσίες
Δημοτικές Επιχειρήσεις
Πολίτης και Δήμος
Υγεία
Εκπαίδευση
Πολιτισμός
Αθλητισμός
Περιβάλλον
Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών
Μαρίνες
Κοινωνική Πολιτική
Κοινωνική Μέριμνα
Πολιτική Προστασία
Διαγωνισμοί Προκηρύξεις
Προσκλήσεις ΟργάνωνΓραφείο τύπουΕπικοινωνία
 

Συμβεβλημένοι Ιατροί ΕΟΠΥΥ στη Γλυφάδα
Δήμος Γλυφάδας
Τελευταία Νέα
Περισσότερα Νέα
Πρόσκληση σε εγκαίνια εικαστικής έκθεσης
18/10/2018

Πρόσκληση σε εγκαίνια εικαστικής έκθεσης


Ο Δημήτρης Βάνας, σα μαέστρος ορχήστρας, οργανώνει τα οπτικά του ακούσματα και τα κινεί ανάμεσα στην Τέχνη και στην Αρχιτεκτονική. Η συλλογή των έργων σε τρεις θεματικές ενότητες παρουσιάζεται στην έκθεση ζωγραφικής «ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΣ», η οποία εγκαινιάζεται στον εκθεσιακό χώρο του Παλαιού Δημαρχείου Γλυφάδας (Καράγιωργα Σάκη 2 και Ποσειδώνος), τη Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου, στις 19:30.

Ο Δήμος Γλυφάδας στο Παγκόσμιο Συνέδριο Υγιών Πόλεων
17/10/2018

Ο Δήμος Γλυφάδας στο Παγκόσμιο Συνέδριο Υγιών ΠόλεωνΜε τη συμμετοχή και του Δήμου Γλυφάδας πραγματοποιήθηκε φέτος στο Μπέλφαστ της Βορείου Ιρλανδίας το Παγκόσμιο Συνέδριο Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Στο συνέδριο συμμετείχαν 500 εκπρόσωποι από 60 χώρες από όλες τις ηπείρους, ενώ 200 ομιλητές εξέθεσαν την εμπειρία τους, σε θέματα που αφορούν το φυσικό και αστικό περιβάλλον, την υγεία του πληθυσμού, τις υπηρεσίες και τις δυνατότητες για τη δημόσια υγεία. Το Παγκόσμιο Συνέδριο των Υγιών Πόλεων λαμβάνει χώρα κάθε πέντε χρόνια και αποτελεί το πιο σημαντικό γεγονός του κινήματος σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ανάπλαση του εμπορικού κέντρου της Γλυφάδας
15/10/2018

Ανάπλαση του εμπορικού κέντρου της Γλυφάδας
 


Στην ανάπλαση του εμπορικού κέντρου της πόλης προχωρά ο Δήμος Γλυφάδας, σε συνέχεια του μεγάλου προγράμματος έργων υποδομής που υλοποιεί.

Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Γλυφάδας
12/10/2018

Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Γλυφάδας
 


Ο Δήμος Γλυφάδας θα λειτουργήσει και φέτος το Κοινωνικό Φροντιστήριο, για τους μαθητές που προέρχονται από άπορες οικογένειες. Τα μαθήματα προσφέρονται δωρεάν και διεξάγονται απογευματινές ώρες στο 5ο Λύκειο Γλυφάδας (Πέλλης 70).

Καθαρίζουμε τη Γλυφάδα από την αφισορύπανση
8/10/2018

 Καθαρίζουμε τη Γλυφάδα από την αφισορύπανση 

Έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξε ο Δήμος Γλυφάδας για να καθαρίσει την πόλη από την αφισορύπανση. Συνεργεία του Δήμου τις τελευταίες ημέρες τοποθετούν πλαστικά δίχτυα γύρω από τις κολώνες στους δημόσιους χώρους, πάνω στα οποία δεν μπορούν να μπουν αφίσες, καθώς δεν «πιάνει» η κόλλα.

Παράταση για την παροχή ειδικού βοηθήματος για τη στήριξη καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα
5/10/2018

Παράταση για την παροχή ειδικού βοηθήματος για τη στήριξη καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα

Παράταση δόθηκε με νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση σχετικά με τους δικαιούχους του εφάπαξ ειδικού βοηθήματος για τη στήριξη καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα, οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών (ν. 4508/2017). Έτσι, πλέον, δικαιούνται του βοηθήματος όσοι είναι αποσυνδεδεμένοι από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι και τις 21/09/2018 (με την προηγούμενη ΚΥΑ το χρονικό όριο είχε τεθεί στις 30/06/2018). Η αποσύνδεση πρέπει να έχει γίνει στην παροχή ρεύματος της κύριας κατοικίας του προς εξέταση δικαιούχου.

Νέο πρόγραμμα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας
4/10/2018

Νέο πρόγραμμα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας

  Νέο πρόγραμμα ξεκινά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας, που στεγάζεται εδώ και τρία χρόνια στο Διασχολικό Κέντρο του Δήμου Γλυφάδας (Επαμεινώνδα 30 & Αγ. Τριάδος). Η βιβλιοθήκη διαθέτει αναγνωστήριο 20 θέσεων, 15.000 τόμους βιβλίων και 35 τίτλους περιοδικών, έχει 6.150 μέλη και λειτουργεί ως δανειστική (2 βιβλία για 15 ημέρες).

 

Με δύο εκδηλώσεις ολοκληρώνεται το Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας
2/10/2018

 Με δύο εκδηλώσεις ολοκληρώνεται το Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας

 


Στο κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Ματθαίος Λιούγκας» (πλατεία Νυμφών) θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας που αναβλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας. Η ώρα έναρξης των εκδηλώσεων είναι στις 8:30 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές δομές.

Η Γλυφάδα γέμισε τις άδειες σχολικές τσάντες
2/10/2018

Η Γλυφάδα γέμισε τις άδειες σχολικές τσάντες


Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στη δράση «Γεμίζουμε τις άδειες σχολικές τσάντες», που διοργανώθηκε και φέτος από το Δήμο Γλυφάδας, την Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας και τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας, με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών.

Αναβολή εκδήλωσης στο Φεστιβάλ Γλυφάδας λόγω καιρικών συνθηκών
28/9/2018

Αναβολή εκδήλωσης στο Φεστιβάλ Γλυφάδας λόγω καιρικών συνθηκών
 

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα, Παρασκευή κινηματογραφική προβολή στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας.

Με νεότερη ανακοίνωση θα γίνουν γνωστές οι νέες ημερομηνίες και για την αποψινή και για τις προηγούμενες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ που αναβλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας.

Ανακοίνωση και οδηγίες για την κακοκαιρία
28/9/2018

Ανακοίνωση και οδηγίες για την κακοκαιρία


Έξαρση των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων αναμένεται αύριο Σάββατο, στη νότια Αττική, περίπου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, με βροχοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους. Όλες οι παιδικές χαρές και οι ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Γλυφάδας θα παραμείνουν αύριο κλειστές. Όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας θα είναι σε διαρκή επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Υπενθυμίζουμε ότι για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημιά μπορείτε να καλέσετε αμέσως το πενταψήφιο 15464.

Κλειστά τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί λόγω της κακοκαιρίας
27/9/2018

Κλειστά τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί λόγω της κακοκαιρίαςΚλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου όλα τα σχολεία του Δήμου Γλυφάδας, σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των θυελλωδών ανέμων.

Μπάμπης Τσέρτος και Γιώργος Κατσαρός στο Φεστιβάλ Γλυφάδας
21/9/2018

        
 Μπάμπης Τσέρτος και Γιώργος Κατσαρός στο Φεστιβάλ Γλυφάδας

 

Περισσότεροι από 3.000 θεατές απόλαυσαν χθες το βράδυ τη μεγάλη συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση στο Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, με το γνωστό καλλιτέχνη να ερμηνεύει αγαπημένα σύγχρονα και κλασικά ελληνικά τραγούδια. Το Φεστιβάλ συνεχίζεται με δύο βραβευμένες ελληνικές ταινίες και δύο σπουδαίες συναυλίες.

Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος στο Δήμο Γλυφάδας
20/9/2018

Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος στο Δήμο Γλυφάδας
 


Ο καρκίνος του μαστού είναι η συχνότερη κακοήθεια που εμφανίζεται στις γυναίκες της χώρας μας. Ο αριθμός των νέων περιστατικών κάθε χρόνο στη χώρα μας υπολογίζεται σε 5.000. Παρόλη την υψηλή συχνότητα της ασθένειας, η αντιμετώπισή της τα τελευταία χρόνια δίνει ολοένα και καλύτερα αποτελέσματα, αφού η πλειοψηφία των ασθενών θα ζήσει πάρα πολλά χρόνια και η ποιότητα τους θα επηρεαστεί ελάχιστα.

Προγράμματα κολύμβησης στο Δήμο Γλυφάδας
19/9/2018

Προγράμματα κολύμβησης στο Δήμο Γλυφάδας
 


Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα προγράμματα κολύμβησης παιδιών και ενηλίκων του Δήμου Γλυφάδας, που πραγματοποιούνται στο ανακαινισμένο κλειστό δημοτικό κολυμβητήριο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους καθημερινά από τις 8 π.μ. ως τις 2 μ.μ. και από τις 4 μ.μ. ως τις 8 μ.μ. (Σάββατο & Κυριακή από τις 9 π.μ. ως τις 2 μ.μ.) στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» (Φοίβης 14, πλατεία Νυμφών). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2108943807.

Παντού με ποδήλατο στους παραλιακούς δήμους της Αθήνας!
18/9/2018

Παντού με ποδήλατο στους παραλιακούς δήμους της Αθήνας!Την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας θα γιορτάσουν οι Δήμοι Αλίμου, Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γλυφάδας και Παλαιού Φαλήρου με μια μεγάλη ποδηλατοδρομία, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, με στόχο την ανάδειξη της λειτουργίας του Συστήματος Κοινόχρηστων ποδηλάτων πόλης i-bike που λειτουργεί στο παραλιακό μέτωπο της Αθήνας, με τη χορηγία της Εθνικής Τράπεζας.

Η Γλυφάδα αναβαθμίζει τις αθλητικές της υποδομές
12/9/2018

Η Γλυφάδα αναβαθμίζει τις αθλητικές της υποδομές

Σε αναβάθμιση όλων των αθλητικών υποδομών της Γλυφάδας προχωρά ο Δήμος Γλυφάδας, με εκτεταμένες παρεμβάσεις τους τελευταίους μήνες που συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν μέσα στο φθινόπωρο. Ειδικότερα, τα έργα αναβάθμισης που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι τα εξής:

Νέα σχολική χρονιά με εκπλήξεις στη Γλυφάδα
11/9/2018

 Νέα σχολική χρονιά με εκπλήξεις στη Γλυφάδα

 

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα στα σχολεία της Γλυφάδας, όπου τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός. Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τα νήπια της πόλης, καθώς ο Δήμος προχώρησε μέσα στο καλοκαίρι σε πλήρη ανακαίνιση όλων των αύλειων χώρων των δημόσιων νηπιαγωγείων της Γλυφάδας. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, επισκέφθηκε έξι συνολικά σχολεία μαζί με την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, Νατάσσα Αργυροπούλου, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, όπου συνομίλησαν με τους μαθητές, τους δασκάλους και τους γονείς και αντάλλαξαν ευχές για καλή σχολική χρονιά.

Γεμίζουμε τις άδειες σχολικές τσάντες
10/9/2018

 Γεμίζουμε τις άδειες σχολικές τσάντες

 Ο Δήμος Γλυφάδας, η Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας και ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας, για έκτη συνεχόμενη χρονιά είναι συνεπείς στο ραντεβού τους με την προσφορά και την αλληλεγγύη. Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, συγκεντρώνουμε σχολικά είδη για τους μαθητές των σχολείων μας που έχουν ανάγκη.

5.000 θεατές για τη «Μαντάμ Σουσού» στο Φεστιβάλ Γλυφάδας
10/9/2018

 5.000 θεατές για τη «Μαντάμ Σουσού» στο Φεστιβάλ Γλυφάδας

 

Περίπου 5.000 θεατές απόλαυσαν χθες το βράδυ τη «Μαντάμ Σουσού», την πολυαγαπημένη κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά που έσπασε ταμεία το χειμώνα στο θέατρο Παλλάς, στο Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας.

  

glyfada.fixmycity.today
Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα
GIS Δήμου Γλυφάδας

Περιοδική Έκδοση του Δήμου Γλυφάδας

Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Γλυφάδας
Χρήστης: [Είσοδος]
© 2011 Δήμος Γλυφάδας - Glyfada.gr | Δήλωση Προσωπικού Απορρήτου | Όροι Χρήσης
ο ιστότοπος φιλοξενείται από το σύζευξις
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Created by GLOBO Technologies S.A.