ΕπικοινωνίαΑρχικήSitemap
Η Πόλη μαςΟ Δήμαρχος Ο Δήμος
Γενικός Γραμματέας
Αντιδήμαρχοι
Δημοτικό Συμβούλιο
Δημοτικές Παρατάξεις
Δημοτικές Επιτροπές
Αποφάσεις Οργάνων
Υπηρεσίες
Δημοτικές Επιχειρήσεις
Πολίτης και Δήμος
Υγεία
Εκπαίδευση
Πολιτισμός
Αθλητισμός
Περιβάλλον
Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών
Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών
Μαρίνες
Κοινωνική Πολιτική
Κοινωνικές Δομές
Διαγωνισμοί Προκηρύξεις
Προσκλήσεις ΟργάνωνΓραφείο τύπουΟι Πολίτες Σχολιάζουν
Επικοινωνία
 
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Συμβεβλημένοι Ιατροί ΕΟΠΥΥ στη Γλυφάδα
Δήμος Γλυφάδας
Τελευταία Νέα
Περισσότερα Νέα
Κοινωνικό φροντιστήριο στο Δήμο Γλυφάδας
7/10/2015

Κοινωνικό φροντιστήριο στο Δήμο Γλυφάδας 

Ξεκίνησαν τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας που προσφέρει ο Δήμος Γλυφάδας σε μαθητές Λυκείου. Το πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας πραγματοποιείται από εθελοντές καθηγητές της πόλης, στο 5ο Γενικό Λύκειο Γλυφάδας (Πέλλης 70 & Γεννηματά - περιοχή Αγ.Τρύφωνα).

Δωρεάν προληπτικός υπερηχογραφικός έλεγχος κοιλιακής αορτής
5/10/2015

Δωρεάν προληπτικός υπερηχογραφικός έλεγχος κοιλιακής αορτής

Δωρεάν προληπτικό υπερηχογραφικό έλεγχο κοιλιακής αορτής προσφέρει ο Δήμος Γλυφάδας, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ). Ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί από ειδικευμένους ακτινοδιαγνώστες, με την χρήση φορητού υπερήχου, στον πρώτο όροφο του παλαιού Δημαρχείου, αυτό το Σάββατο το απόγευμα.

Δείτε την αφίσα και την πρόσκληση

Παγκόσμια ημέρα για την τρίτη ηλικία
2/10/2015

Παγκόσμια ημέρα για την τρίτη ηλικία

Με λουλούδια, γλυκά και ζωγραφιές επισκέφθηκαν οι μαθητές νηπιαγωγείων της Γλυφάδας τα ΚΑΠΗ της πόλης, στη γιορτή που οργάνωσε ο Δήμος Γλυφάδας για την Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία.

Επισυνάπτονται φωτογραφίες.

Βιωματικά σεμινάρια ενηλίκων προσωπικής ανάπτυξης Κέντρου Πρόληψης Γλυφάδας, Οκτώβριος 2015 – Μάιος 2016
2/10/2015

Βιωματικά σεμινάρια ενηλίκων προσωπικής ανάπτυξης
Κέντρου Πρόληψης Γλυφάδας


Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν τις παρακάτω ημερομηνίες για τη χρονική περίοδο Οκτώβριος 2015 – Μάιος 2016, Τετάρτες 10:00 – 12:00 το πρωί.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ
1/10/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι από 01/10/2015 (Νόμος 4331/2-7-2015 αριθμός 2) η παραλαβή και η επεξεργασία των αιτήσεων για τα προνοιακά επιδόματα θα γίνεται από το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Γλυφάδας.

Τα επιδόματα είναι τα εξής:
Πρόσκληση του Κέντρου Πρόληψης Γλυφάδας (Κ.Π.Γ.)
1/10/2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Το Κέντρο Πρόληψης Γλυφάδας (Κ.Π.Γ.) καλεί τους γονείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε Βιωματική Ομάδα Γονέων που θα διεξάγεται πρωινές ώρες στο χώρο του Κ.Π.Γ. να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο: 210-9601364 και στο e-mail: kpglyfadas@gmail.com.

Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Δήμου Γλυφάδας
24/9/2015

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Γλυφάδας και το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Γλυφάδας στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ &  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Αναλυτικότερα στο σχετικό έγγραφο

Αποσύρεται για συντήρηση το Seatrac
23/9/2015

Αποσύρεται για συντήρηση το Seatrac


Ο Δήμος Γλυφάδας εγκατέστησε, για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι, μια ολοκληρωμένη υποδομή για τη φιλοξενία των συνανθρώπων μας με αναπηρία στην παραλία της πόλης, καθιστώντας τη έτσι μία από τις πλέον φιλικές και φιλόξενες για όλους στην Αττική.

Ανακοίνωση για τη λειτουργία των παιδικών σταθμών
22/9/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Γλυφάδας ξεκινούν τη λειτουργία τους από την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015. Λόγω της απαγόρευσης προσλήψεων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τα νήπια θα φιλοξενηθούν σταδιακά με την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης των συμβασιούχων διαφόρων ειδικοτήτων (βρεφονηπιοκόμοι, γιατροί, βοηθοί παιδοκόμοι, κλπ.) για τη στελέχωση των παιδικών σταθμών και με την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων ενώ για τα βρέφη θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.


Δωρεάν εξέταση για σακχαρώδη διαβήτη
22/9/2015

Δωρεάν εξέταση για σακχαρώδη διαβήτη

Πρόγραμμα για την πρόληψη του σακχαρώδη διαβήτη υλοποιεί ο Δήμος Γλυφάδας, με δωρεάν εξετάσεις για όλους τους πολίτες.

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση της νόσου μέσω της μέτρησης του γενικού πληθυσμού, καθώς ο σακχαρώδης διαβήτης αποτελεί μια από τις κυριότερες αιτίες αυξημένης νοσηρότητας και πρόωρης θνησιμότητας. Οι μεταβολικές διαταραχές που προκαλούνται από το σακχαρώδη διαβήτη συνδυάζονται με την εμφάνιση στεφανιαίας νόσου, περιφερικής αρτηριοπάθειας, αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου, διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας, νεφροπάθειας κλπ.

Γεμίζουμε τις άδειες σχολικές τσάντες
21/9/2015

Γεμίζουμε τις άδειες σχολικές τσάντες

Ο Δήμος Γλυφάδας και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, συγκεντρώνουν σχολικά είδη για τους μαθητές μας που έχουν ανάγκη.

Ανακαίνιση και ανάπλαση των σχολικών μονάδων
17/9/2015

Ανακαίνιση και ανάπλαση των σχολικών μονάδων


Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση εργασιών στις σχολικές μονάδες του Δήμου Γλυφάδας, οι οποίες συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν σύντομα. Συγκεκριμένα, έγινε συντήρηση στην πλειοψηφία των σχολείων, ενίσχυση του φωτισμού με αντικατάσταση παλαιών φωτιστικών και λαμπτήρων με ενεργειακούς (LED), βάψιμο εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, αποκατάσταση ζημιών και φθορών, ανακαίνιση χώρων υγιεινής, ανακατασκευή γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ.

Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς
11/9/2015

Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς


Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς χτύπησε σήμερα το πρωί σε όλα τα σχολεία της Γλυφάδας. Ο Δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Παπανικολάου, παρέστη στην τελετή του αγιασμού στο 5ο Γυμνάσιο, την οποία τέλεσε ο Μητροπολίτης Γλυφάδας – Ελληνικού – Βούλας – Βουλιαγμένης – Βάρης (Βαρκίζης) κ. κ. Παύλος. Επισκέφθηκε επίσης, μαζί με την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας Άννυ Καυκά, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, το 3ο, το 6ο και το 11ο Δημοτικό Σχολείο, συνομίλησε με τα παιδιά και τους δασκάλους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα χρονιά.

Παραχώρηση ατμοκίνητου οδοστρωτήρα στο Μουσείο Rahmi Koc
10/9/2015

Παραχώρηση ατμοκίνητου οδοστρωτήρα στο Μουσείο Rahmi Koc

Με μία επίσημη τελετή στην Κωνσταντινούπολη «σφραγίστηκε» η παραχώρηση με χρησιδάνειο, για τρία χρόνια, του ιδιόκτητου ατμοκίνητου οδοστρωτήρα του Δήμου Γλυφάδας προς το Μουσείο Μεταφορών και Βιομηχανικής Κληρονομιάς Rahmi Koc που βρίσκεται στην πόλη. Ο εν λόγω οδοστρωτήρας θα εκτεθεί στο Μουσείο ως ιδιόκτητο μηχάνημα του Δήμου Γλυφάδας, αφού προηγουμένως αναπαλαιωθεί πλήρως με δαπάνες του ως άνω Μουσείου. Πρόκειται για ένα ιστορικό και σπάνιο μηχάνημα έργου, ηλικίας περίπου 90 ετών.

  

glyfada.fixmycity.today
WebTV Δήμου Γλυφάδας

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΗΠΟΥΡΩΝ
Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα
GIS Δήμου Γλυφάδας

Ματιές στη Γλυφάδα - Άνοιξη 2015
ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
kpglyfadas@gmail.com
Χρήστης: [Είσοδος]
© 2011 Δήμος Γλυφάδας - Glyfada.gr | Δήλωση Προσωπικού Απορρήτου | Όροι Χρήσης
ο ιστότοπος φιλοξενείται από το σύζευξις
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Created by GLOBO Technologies S.A.