ΕπικοινωνίαΑρχικήSitemap
Η Πόλη μαςΟ Δήμαρχος Ο Δήμος
Γενικός Γραμματέας
Αντιδήμαρχοι
Δημοτικό Συμβούλιο
Δημοτικές Παρατάξεις
Δημοτικές Επιτροπές
Αποφάσεις Οργάνων
Υπηρεσίες
Δημοτικές Επιχειρήσεις
Πολίτης και Δήμος
Υγεία
Εκπαίδευση
Πολιτισμός
Αθλητισμός
Περιβάλλον
Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών
Μαρίνες
Κοινωνική Πολιτική
Κοινωνική Μέριμνα
Πολιτική Προστασία
Διαγωνισμοί Προκηρύξεις
Προσκλήσεις ΟργάνωνΓραφείο τύπουΕπικοινωνία
 
Η Ευρώπη σου
Η Ευρώπη σου

Συμβεβλημένοι Ιατροί ΕΟΠΥΥ στη Γλυφάδα
Δήμος ΓλυφάδαςΟ Δήμαρχος Γραφείο ΔημάρχουΕιδικοί Σύμβουλοι

Ειδικοί Σύμβουλοι - Ειδικοί Συνεργάτες

Οι Ειδικοί Σύμβουλοι και οι Ειδικοί Συνεργάτες δεν παρεμβάλλονται στην οργανωτική και βαθμολογική κλίμακα ούτε οι θέσεις τους έχουν αντιστοιχία με τις θέσεις της κλίμακας αυτής.

Υπόκεινται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου για την επικουρία του οποίου έχουν προσληφθεί.

Οι Ειδικοί Σύμβουλοι και οι Ειδικοί Συνεργάτες δεν ασκούν αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής.

Παρέχουν συμβουλές και διατυπώνουν εξειδικευμένες γνώμες γραπτά ή προφορικά για το συγκεκριμένο τομέα δραστηριοτήτων του Δήμου που έχουν οριστεί να εξυπηρετήσουν.

Το συμβουλευτικό τους έργο απευθύνεται προς το Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο, την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, ανάλογα με τις αρμοδιότητές τους.

Ο Απόστολος Γεωργούλας σπούδασε Νομική στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στον τομέα του Αστικού Δικαίου και στο Queen Mary University of Londonστο πρόγραμμα Computer andCommunications Law. Είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, εγγεγραμμένος στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Ο Σωκράτης Ζάχος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Γλυφάδα. Σπούδασε διεθνείς και ευρωπαϊκές σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στον τομέα της περιβαλλοντικής διακυβέρνησης και βιώσιμης ανάπτυξης.
Είναι διδάκτορας του Τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Η διδακτορική του διατριβή είχε ως αντικείμενο την περιβαλλοντική διακυβέρνηση σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, στο πλαίσιο της οποίας  κατέγραψε και κωδικοποιήσε τη λειτουργία 50 Δήμων και 30 Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων της Μεσογείου, στις περιφέρειες της Αττικής (Ελλάδα), της Καταλονίας (Ισπανία) και της Λιγουρίας (Ιταλία), στα ζητήματα προστασίας περιβάλλοντος και βιώσιμης ανάπτυξης.
Παράλληλα, είναι ερευνητής στο διεθνές επιστημονικό κέντρο MEPIELAN του Παντείου Πανεπιστημίου (Mediterranean Programme for International Environmental Law & Negotiation), το οποίο είναι επιστημονικός εταίρος του Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον (UNEP/MAP) και μέλος της Μεσογειακής Επιτροπής για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (MCSD).
Συμμετέχει στη διδασκαλία μαθημάτων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου με αντικείμενο την Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση, την Ολοκληρωμένη Διαχείριση των Παράκτιων Περιοχών, τη Συμμετοχή του Κοινού και τις Διασυνοριακές Κινήσεις Επικινδύνων Αποβλήτων.


Ο Κώστας Παπαχλιμίντζος σπούδασε νομική στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πολιτική επιστήμη & δημόσια διοίκηση στο University College London (UCL). Η διπλωματική του διατριβή είχε ως αντικείμενο την απορρόφηση από την ελληνική δημόσια διοίκηση των κονδυλίων από το Ταμείο Συνοχής του Β' Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στις εφημερίδες "Ελεύθερος Τύπος", "Veto", "Athens News" και "Δημοκρατία". Έχει επίσης εργαστεί ως σύμβουλος Υπουργού στα Υπουργεία Παιδείας, Ναυτιλίας & Αιγαίου και Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Μιλά άριστα αγγλικά και γαλλικά.

 

  

Εκμάθηση υπολογιστών σε άτομα τρίτης ηλικίας στο Δήμο Γλυφάδας

glyfada.fixmycity.today
Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα
GIS Δήμου Γλυφάδας

Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Γλυφάδας

Περιοδική Έκδοση του Δήμου Γλυφάδας
Χρήστης: [Είσοδος]
© 2011 Δήμος Γλυφάδας - Glyfada.gr | Δήλωση Προσωπικού Απορρήτου | Όροι Χρήσης
ο ιστότοπος φιλοξενείται από το σύζευξις
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Created by GLOBO Technologies S.A.