ΕπικοινωνίαΑρχικήSitemap
Η Πόλη μαςΟ Δήμαρχος Ο Δήμος
Γενικός Γραμματέας
Αντιδήμαρχοι
Δημοτικό Συμβούλιο
Δημοτικές Παρατάξεις
Δημοτικές Επιτροπές
Αποφάσεις Οργάνων
Υπηρεσίες
Δημοτικές Επιχειρήσεις
Πολίτης και Δήμος
Υγεία
Εκπαίδευση
Πολιτισμός
Αθλητισμός
Περιβάλλον
Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών
Μαρίνες
Κοινωνική Πολιτική
Κοινωνική Μέριμνα
Πολιτική Προστασία
Διαγωνισμοί Προκηρύξεις
Προσκλήσεις ΟργάνωνΓραφείο τύπουΕπικοινωνία
 

Συμβεβλημένοι Ιατροί ΕΟΠΥΥ στη Γλυφάδα
Δήμος ΓλυφάδαςΟι Πολίτες Σχολιάζουν

Ευχαριστήρια Επιστολή από "Εκπαιδευτήρια Αντωνόπουλου"

Προβολή Επιστολής

Το Δημοτικό Ιατρείο Γλυφάδας ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς που ευαισθητοποιήθηκαν να προσφέρουν ιατρικά είδη για την διεξαγωγή του έργου που παράγει.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τις ακόλουθες επιχειρήσεις (αλφαβητικά):

  • EUROFARMACY, Φαρμακείο Βαξεβανάκη Ελένη & ΣΙΑ Ο.Ε., Δημάρχου Μεταξά Αγγέλου 37, Γλυφάδα, 16674, ΑΤΤΙΚΗΣ, 210 8944093, (προσφορά πιεσόμετρου).
  • KLIO MED, Ιατρικά είδη και λοιπά βοηθήματα, Ιωάννης Ξυνογαλάς, Αγ. Νεκταρίου 499 & Εμ. Κοντού 1Β, Α. Γλυφάδα, 2109650259, (προσφορά βρεφοζυγού).

Το Δημοτικό Ιατρείο Γλυφάδας εδρεύει Επιδαύρου 2 και Μυστρά,  τηλ. 210 9602054.

Ευχαριστήρια επιστολή από Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Προβολή Επιστολής

Ευχαριστήρια επιστολή από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας

Προβολή Επιστολής

Μετά απο αίτημα του Συλλόγου μας προς το Δήμο σας για παραχώρηση άδειας για τη Δράση "Το δέντρο των "ΑΓΓΕΛΏΝ ΓΗΣ" και την αποδοχή σας η δράση ολοκληρώθηκε με επιτυχία.Το Δέντρο μας ταξίδευσε στους Δήμους Γλυφάδας, Δ.κορυδαλλού, Δ.Καστοριάς, Δ.Φλώρινας, Δ.Βέροιας, Δ.Θεσσαλονίκης και Δ.Αθήνας.

Η αποδοχή του Κόσμου ήταν συγκινητική . Με ενδιαφέρον πληροφορήθηκε για το Σπάνιο Σύνδρομο RETT αλλά και τις προσπάθειες του Συλλόγου μας. Γέμισαν το Δέντρο μας ευχές γεμάτες αγάπη, ελπίδα, αισιοδοξία και πέρασαν το μήνυμα ότι δεν είμαστε μόνοι.Ευχές που θα μας συνοδεύουν στη πορεία μας.

Προβολή Επιστολής

Άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα της Τράπεζας Χρόνου του Δήμου Γλυφάδας έδειξαν 11 ιδιωτικά εκπαιδευτικά κέντρα της πόλης μας, υποστηρίζοντας την κοινωνική ενδυνάμωση και την ισότιμη πρόσβαση στη γνώση. Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ανταποκρίθηκαν θετικά  προσφέροντας ετήσιες υποτροφίες παρακολούθησης μαθημάτων μέσης εκπαίδευσης, ξένων γλωσσών και δημιουργικών δραστηριοτήτων. Συνολικά προσφέρθηκαν 27 θέσεις σε παιδιά και ενήλικες, ωφελούμενους του προγράμματος «Επιστημονική Εταιρεία για την Κοινωνική Συνοχή και Ανάπτυξη _ Δίκτυο Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον Δήμο Γλυφάδας», προκειμένου να καλυφθούν οι εκπαιδευτικές τους ανάγκες χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Προβολή Επιστολής

Ευχαριστήρια επιστολή από Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Πειραιά προς Δήμαρχο Γλυφάδας

Προβολή επιστολής

Ευχαριστήρια Επιστολή ΕΣΑΠ προς Δήμαρχο Γλυφάδας

Προβολή επιστολής

Ευχαριστίες για τη χρήση του κλειστού κολυμβητηρίου Γλυφάδας

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Επιστολή από τον πρόεδρο του "Συνδέσμος Κατοίκων" Αιξωνής προς το Δήμαρχο Γλυφάδας

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΟΠΥΥ προς δήμαρχο Γλυφάδας

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΟΠΥΥ

ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Οι φιλότιμες προσπάθειες των δημοσιογράφων να καλύψουν με κάθε μέσο και κάθε τρόπο το φλέγον θέμα της ανέχειας, της στέρησης και της πείνας του Ελληνικού λαού έχουν μερικές φορές ως παρενέργεια τη δημιουργία συγχύσεως για το ποια είναι η πραγματική υπάρχουσα κατάσταση και που μπορεί αυτή να οδηγήσει.

Διαβάζουμε αίφνης στις εφημερίδες («Καθημερινή» 28/10/12) ότι στον Πειραιά ένα Γυμνάσιο για παιδιά με νοητική στέρηση (το Εργ. Ειδ. Επαγγ. Εκπ. Κατάρτ. Πειραιά) απευθύνθηκε στο «Μπορούμε», (την οργάνωση που βοηθάει στην αξιοποίηση του περισσεύοντος φαγητού από εταιρείες εστίασης) για να προμηθευθεί ψωμί, ζάχαρη και γάλα για να εξασφαλίσει το «δεκατιανό» των παιδιών αυτών και εκείνο προέβαλε αδυναμία εκπληρώσεως του αιτήματος αυτού «επειδή ο Νόμος δεν προβλέπει σίτιση παιδιών και είμαστε με έναν τρόπο παράνομοι».

Επιστολή από τον Στρατηγό ε.α. Ανδρέα Δημά

Επιστολή

Ευχαριστήρια επιστολή από το Χαμόγελο του Παιδιού (Μάιος 2013)

Επιστολή

Ευχαριστήρια επιστολή από τον Ο.Α.Γ.

Επιστολή

Ευχαριστήρια επιστολή από το Άλμα Ζωής

Επιστολή

Ευχαριστήρια επιστολή από την Οργανωτική Επιτροπή της 2ης Ημερίδας Βιολογίας

Επιστολή

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ XEN ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Επιστολή

Ευχαριστήρια επιστολή από το Χαμόγελο του Παιδιού (Μάιος 2012)

Επιστολή

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Επιστολή.pdf

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ "ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ"

Επιστολή

Δεν πάνε δυο χρόνια από όταν χρειάστηκα κάποιες πληροφορίες για το Δήμο. Τι απλούστερο, σκέφτηκα, ας ψάξω τον σχετικό ιστότοπο. Μάταια. Του κάκου. Ένας από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας, δεν είχε αξιωθεί να έχει ένα στοιχειώδη διαδικτυακό τόπο… Απογοητεύτηκα, για άλλη μια φορά, ένας ακόμα κρίκος σε μια αλυσίδα απογοητεύσεων που ζούσα για πολλά-πολλά χρόνια  (δεκαετίες?) από το Δήμο Γλυφάδας: υποδομές μη λειτουργικές, ανύπαρκτα ή τυχάρπαστα έργα, παντελής έλλειψη ενημέρωσης, αδράνεια...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Το ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ που ίδρυσαν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) και η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών με τη ΜΚΟ της ΑΠΟΣΤΟΛΗ, σε συνεργασία με το ραδιοφωνικό/τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και με την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ σας πέτυχαν ένα σπουδαίο έργο συλλογής χιλιάδων φαρμάκων που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες ανασφάλιστων πολιτών του Ιατρείου.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

 

Ευχαριστήρια επιστολή από το Χαμόγελο του Παιδιού για το Πασχαλινό Παζάρι

 

Δείτε την επιστολή εδώ

Ευχαριστήρια Επιστολή (Ημερίδα: Πρόγνωση και Διάγνωση Γενετικών και Σεξουαλικά Μεταδιδόμενων Νοσημάτων")

 

Ευχαριστήρια Επιστολή από Ακαδημία Μπάσκετ - Άρης Γλυφάδας (23.2.12) 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Ευχαριστήρια επιστολή από το Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπειό Βούλας

Επιστολή

 

Ευχαριστήρια Επιστολή από Ακαδημία Μπάσκετ - Άρης Γλυφάδας (27.1.12)

Επιστολή

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ, ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ!

Το σύνηθες είναι οι αιρετοί εκπρόσωποι των πολιτών μετά την εκλογή τους να επαναπαύονται στις δόξες τους, να κολακεύουν ή να γλείφουν την κεντρική εξουσία και να συγχρονίζονται με τον αργοκίνητο κρατικό μηχανισμό. Με έκπληξη είδα αυτές τις μέρες στα ΜΜΕ τον δήμαρχο της δικής μου πόλης να τολμά...

Ευχαριστήρια επιστολή Εφημέριου Αθ. Χατζή - Ιερού Ναού Αγ. Παντελεήμονος
προς το Δήμαρχο Κώστα Κόκκορη

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ Β. ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΚΑΙ ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ

ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ,

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΩ ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ…

‘‘…Θα σας έλεγα πως, τώρα πια, χαίρομαι όπως παλιά με τόσα. Χάνω όμως και πολλά, και φοβάμαι ότι σύντομα δεν θα καταλαβαίνω ούτε την αγάπη που μου δείχνουν οι δικοί μου άνθρωποι.
Έχω ανάγκη να μη σβηστούν αυτοί και ο κόσμος μου. Θα ήθελα να συνεχίσω να τους πειράζω με τα αστεία μου, αλλά δεν θυμάμαι πως. Δεν μου λείπουν οι φίλες μου, έχουμε τον δικό μας τρόπο να μιλάμε και να γελάμε.

ΑΠΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Αν δεν τα αφανίσουμε θα μας αφανίσουν

Ο λόγος για τα απορρίμματα, για τα οποία μπορεί να εφαρμοστεί κατ’ αναλογίαν το ρηθέν υπό Ανδρέου του Προφήτου λέγοντος ότι «αν δεν αφανίσουμε το χρέος θα μας αφανίσει αυτό». Βέβαια ο Ανδρέας, ως μεγάλος γκουρού της οικονομίας, διάσημος καθηγητής της Οικονομετρίας σε φημισμένα Πανεπιστήμια της Αμερικής ήξερε πολύ καλά τα πράγματα και «έβλεπε» με μεγάλη ευκρίνεια την επερχόμενη καταστροφή. Αλλά δεν έσπευσε να υιοθετήσει την προτροπή του σύγχρονου διαφημιστικού σλόγκαν «το’ βλεπες δεν το ’παιζες!» γιατί άλλα παίγνια πιο ελκυστικά ήταν στο κέντρο του ενδιαφέροντός του τον καιρό εκείνο.

Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ : ΑΠΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Γιατί όσα γίνονται να μην λέγονται;

Ο πολύς θόρυβος που δημιουργήθηκε τελευταία με αφορμή την ύπαρξη ή μη «μνημονίου συνεργασίας» μεταξύ παρατάξεων του Δήμου, κατά τη χρονική περίοδο ανάμεσα στον πρώτο και το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, νομίζω ότι χρήζει κάποιου σχολιασμού.
Και αυτό γιατί οι προβληθείσες έντονες αντιθέσεις και επικρίσεις προήλθαν από  πολιτικούς σχηματισμούς έντιμους, σοβαρούς και υπεύθυνους, οι οποίοι αποδέχονται την κοινή λογική και την καλή πίστη ως απαραίτητες προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή κάθε διαλόγου που αφορά τα κοινά.

Ο ΛΥΧΝΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ

Η «επικαιροποίηση» του παλιού αυτού ρητού θα μπορούσε κάλλιστα να αποδοθεί και ως  «ο λύχνος του επιτυχημένου Δήμου είναι η ιστοσελίδα του». Γιατί όπως ο οφθαλμός αποτελεί το πολύτιμο όργανο μέσω του οποίου το σώμα δέχεται τα πολύπλοκα και πολυποίκιλα εξωτερικά και εσωτερικά ερεθίσματα, τα οποία κατάλληλα επεξεργασμένα οδηγούν στην πλέον «σοφή», πρόσφορη και κατάλληλη απάντηση στις παντοειδείς προκλήσεις του περιβάλλοντος και τελικά στην πλέον συμφέρουσα και ενεργειακά οικονομικότερη προσαρμογή σε αυτό.

  

glyfada.fixmycity.today
Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα
GIS Δήμου Γλυφάδας

Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Γλυφάδας

Περιοδική Έκδοση του Δήμου Γλυφάδας
Χρήστης: [Είσοδος]
© 2011 Δήμος Γλυφάδας - Glyfada.gr | Δήλωση Προσωπικού Απορρήτου | Όροι Χρήσης
ο ιστότοπος φιλοξενείται από το σύζευξις
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Created by GLOBO Technologies S.A.