Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Γλυφάδας προσφέρει στα παιδιά των κατοίκων της πόλης ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης. Το summer camp του Δήμου Γλυφάδας, διάρκειας πέντε εβδομάδων, αποσκοπεί στην ενεργό στήριξη των οικογενειών των κατοίκων του Δήμου και στην προσφορά ψυχαγωγίας, δημιουργικής απασχόλησης και γνώσης στα παιδιά ηλικίας 6-14 ετών.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ενθαρρύνει την ενεργό συμμετοχή των παιδιών, να προωθεί την διαδραστικότητα και να τους δίνει τη δυνατότητα μέσα από πρωτοβουλίες και δραστηριότητες βιωματικού χαρακτήρα να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, να ανακαλύψουν ταλέντα και δεξιότητες, να αναπτύσσουν την προσωπικότητά τους, να μαθαίνουν την ομαδική συνεργασία, να επικοινωνούν και να εκφράζονται δημιουργικά.

Με τη βοήθεια και την καθοδήγηση κατάλληλων εκπαιδευτών, τα παιδιά θα συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες, θα επισκεφθούν μουσεία, αρχαιολογικούς και ιστορικούς χώρους, θα κάνουν εκδρομές, θα απολαύσουν ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές εκδηλώσεις, θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τις δικές τους κατασκευές και χειροτεχνίες και θα γνωρίσουν πολλές ακόμα εμπειρίες και εκπλήξεις.

Κανονισμοί Ασφαλείας