39η Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής (7.11.18)

Γλυφάδα, 2.11.2018
Αρ. Πρωτ. 31409

Αριθμός Πρόσκλησης : 39

ΠΡΟΣ: Τα  Μέλη της Οικονομικής
Επιτροπής


Αγαπητοί   Συνάδελφοι,


Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό  Άλσους 15,την 7η Νοεμβρίου 2018,  ημέρα Τετάρτη  και ώρα 3.00 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

1.  Λήψη απόφασης για την έγκριση του 2ου πρακτικού δημοπρασίας του έργου: «Αποκαταστάσεις και κατασκευές πεζοδρομίων» και ανάδειξης οριστικού αναδόχου.

2.  Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου  για την εκτέλεση της υπηρεσίας / εργασίας με τίτλο: «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ THAUMETOPOEA PITYOCAMPA      (ΠΙΤΥΟΚΑΜΠΗ)»

3.  Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης  για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο : « ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ».

4.  Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης  για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο : «Υπηρεσίες συντήρησης παιδικών χαρών και λοιπών κοινόχρηστων χώρων».

5.  Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης και κατάρτιση των όρων της σχετικής διακήρυξης για τη διενέργεια διεθνή ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια υλικών για συντήρηση και αποκατάσταση κοινόχρηστων χώρων» προϋπολογισθείσας δαπάνης 650.000,00€ (συμ/νου ΦΠΑ 24%), με δικαίωμα προαίρεσης έως 15% ποσού 97.500,00€ (συμ/νου ΦΠΑ 24%), συνολικού προϋπολογισμού 747.500,00€ (συμ/νου ΦΠΑ 24%).

6.  Λήψη απόφασης επί του από 29/10/2018 Πρακτικού Διενέργειας της φανερής πλειοδοτικής και προφορικής δημοπρασίας που αφορά την «Περισυλλογή Ελαιολιπαντικών Αποβλήτων Πλοίων σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή οδηγία 2000/59».

7.  Λήψη απόφασης επί του Πρακτικού Διενέργειας της επαναληπτικής φανερής πλειοδοτικής και προφορικής δημοπρασίας με τίτλο: «Εκμίσθωση του δικαιώματος χρήσης επί της νησίδας της Γρηγορίου Λαμπράκη που περικλείεται από τις οδούς Α. Μεταξά & Κύπρου και της νησίδας της Γρηγορίου Λαμπράκη που περικλείεται από τις οδούς Κύπρου & μέχρι το ύψος περίπου της οδού Φιλικής Εταιρείας για την διενέργεια Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων».

8.  Λήψη απόφασης για την άσκηση ή μη ενδίκου μέσου

9.  Έγκριση της υπ’ αριθμ. 2872/2018 Απόφασης Δημάρχου που αφορά σε ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ.Κων/νο Λακαφώση

10.  Έγκριση της υπ’ αριθμ. 2880/2018 Απόφασης Δημάρχου που αφορά σε ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ.Κων/νο Λακαφώση

11.  Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Νικόλαο Πινάτση

12.  Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Ιωάννη Παπά

13.  Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Αναστάσιο Θωμαϊδη

14.  Ανάθεση σύνταξης γνωμοδότησης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Ιωάννη Παπά

15.  Ανάθεση σύνταξης γνωμοδότησης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Ιωάννη Παπά

16.  Ανάθεση σύνταξης γνωμοδότησης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Αναστάσιο Θωμαϊδη



Ο  Δήμαρχος – Πρόεδρος

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects