3η Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής (20.2.19)

Γλυφάδα, 15.2.2019
Αρ. Πρωτ. 5701

Αριθμός Πρόσκλησης : 3

ΠΡΟΣ: Τα  Μέλη της Οικονομικής
Επιτροπής


Αγαπητοί   Συνάδελφοι,


Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό  Άλσους 15,την 20η Φεβρουαρίου 2019,  ημέρα Tετάρτη και ώρα 3.00 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για το παρακάτω θέμα :

1.  Λήψη απόφασης  επί του 1ου  πρακτικού  δημοπρασίας  εκτέλεσης του  έργου       «Απαιτούμενες εργασίες για την πιστοποίηση παιδικών χαρών Δήμου Γλυφάδας».

2.  Λήψη απόφασης σχετικά με την λύση της μίσθωσης του ακινήτου προς στέγαση Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), που βρίσκεται επί της οδού Γεννηματά 159.

3.  Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ»  προϋπολογισθείσας δαπάνης 300.000,00€(συμ/νου ΦΠΑ 24%).

4.  Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης  για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια υλικών για συντήρηση και αποκατάσταση κοινόχρηστων χώρων»   προϋπολογισθείσας δαπάνης 650.000,00€ (συμ/νου ΦΠΑ 24%), με δικαίωμα προαίρεσης έως 15% ποσού 97.500,00€(συμ/νου ΦΠΑ 24%), συνολικού προϋπολογισμού 747.500,00€(συμ/νου ΦΠΑ 24%)».

5.  Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «Παροχή Υπηρεσιών υποστήριξης για την ωρίμανση του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων, εγκαταστάσεων & οδοφωτισμού – Αυτοματοποίηση και Διαχείριση του Δικτύου Ηλεκτροφωτισμού Κοινόχρηστων χώρων» του Δήμου Γλυφάδας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «Energy Efficiency Project Development for South Attica» και διακριτικό τίτλο PRODESA» με τη συγχρηματοδότηση του Προγράμματος Horizon 2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 71.900,00€ (συμπ/νου ΦΠΑ 24%).

6.  Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  ΝΕΟΥ  ΡΕΥΜΑΤΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΗΣ  ΤΩΝ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ»  ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ» (MIS 5001853).

7.  Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  ΝΕΟΥ  ΡΕΥΜΑΤΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΗΣ  ΤΩΝ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ» ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ» (MIS 5001853)».

8.  Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια στολών για τις ανάγκες της Δημοτικής Αστυνομίας».



                                                           Ο  Δήμαρχος – Πρόεδρος
                                                      ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects