8η Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής (3.4.19)

Γλυφάδα, 29.3.2019
Αρ. Πρωτ. 10963

Αριθμός Πρόσκλησης : 8

ΠΡΟΣ: Τα  Μέλη της Οικονομικής
Επιτροπής

Αγαπητοί   Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό  Άλσους 15,την 3η Απριλίου 2019,  ημέρα Τετάρτη και ώρα 3.00 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

1.   Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού έργων , με εκτιμώμενη αξία ίσης ή κατώτερης των 60.000,00 € (χωρίς ΦΠΑ) για το έτος 2019 , βάσει των διατάξεων του Ν. 4412/2016.

2.   Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού που αφορά στην προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια Γραφικής Ύλης, Μικροαντικειμένων  Γραφείου  &  Λοιπών  Ειδών Αρχειοθέτησης Εγγράφων  & Ξηρογραφικού  Χαρτιού».

3.   Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης και κατάρτιση των όρων της σχετικής  διακήρυξης για τη διενέργεια διεθνή ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια ειδικών επιδαπέδιων κάδων ανακύκλωσης συσκευασιών»

4.   Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «Αποψιλώσεις, καθαρισμοί και λοιπές εργασίες πολιτικής προστασίας»

5.   Λήψη απόφασης για συμβιβαστική επίλυση που αφορά πρόταση εξώδικου συμβιβασμού του κου ΓΙΑΤΡΑ ΚΩΝ/ΝΟΥ  σε απαίτησή του περί αποζημίωσης των υλικών ζημιών οχήματός του.

6.   Ανάθεση σύνταξης γνωμοδότησης στο Δικηγόρο Αθηνών κ. Απόστολο Γεωργούλα

7.   Ανάθεση υπόθεσης  στo δικηγόρο Αθηνών κ. Απόστολο Γεωργούλα

8.    Ανάθεση υπόθεσης στη δικηγόρο Αθηνών κ. Θεοδώρα - Δήμητρα Ράλλη

9.   Ανάθεση υπόθεσης στo δικηγόρο Αθηνών κ. Κων/νο Λακαφώση

10.   Ανάθεση υπόθεσης στo δικηγόρο Αθηνών κ. Κων/νο Λακαφώση


                                                            Ο  Δήμαρχος – Πρόεδρος
                                                          ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects