10η Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής (17.4.19)

Γλυφάδα, 12.4.2019
Αρ. Πρωτ. 12864

Αριθμός Πρόσκλησης : 10
   
ΠΡΟΣ: Τα  Μέλη της Οικονομικής
Επιτροπής


Αγαπητοί   Συνάδελφοι,


Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό  Άλσους 15,την 17η Απριλίου 2019,  ημέρα Τετάρτη και ώρα 3.00 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

1.   Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης  για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «Αποψιλώσεις, καθαρισμοί και λοιπές εργασίες πολιτικής προστασίας»

2.   Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «Κλάδεμα ψηλών δένδρων»

3.   Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Δημιουργία ολοκληρωμένων τουριστικών προσβάσιμων θαλάσσιων προορισμών Δήμου Γλυφάδας»

4.   Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού που αφορά στην υπηρεσία/εργασία με τίτλο «Παροxή ναυαγοσωστικών υπηρεσιών στις παραλίες του Δήμου».

5.   Λήψη απόφασης επί του 2ου πρακτικού δημοπρασίας εκτέλεσης του έργου «Απαιτούμενες εργασίες για την πιστοποίηση παιδικών χαρών Δήμου Γλυφάδας»

6.   Έγκριση της υπ' αριθμ. 1345/2019 απόφασης του Δημάρχου Γλυφάδας που αφορά σε  ανάθεση σύνταξης γνωμοδότησης  στο δικηγόρο κ. Κων/νο Λακαφώση

7.   Ανάθεση σύνταξης γνωμοδότησης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Κων/νο Λακαφώση

8.   Ανάθεση σύνταξης γνωμοδότησης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Κων/νο Λακαφώση

9.   Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ.  Χαράλαμπο Μπουκουβάλα



                                                               Ο  Δήμαρχος – Πρόεδρος
                                                           ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects