14η Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής (3.6.19)

Γλυφάδα, 30.5.2019

Αρ. Πρωτ. 17463

 

Αριθμός Πρόσκλησης : 14   

ΠΡΟΣ: Τα  Μέλη της Οικονομικής

             Επιτροπής

 

Αγαπητοί   Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό  Άλσους 15,

την 3η Ιουνίου 2019,  ημέρα Δευτέρα και ώρα 3.00 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

 

 

  1. Κατάρτιση των όρων δημοπράτησης , έγκριση πίστωσης και ψήφιση δαπάνης για το έργο «Κατασκευές διακλαδώσεων αποχέτευσης ακαθάρτων» πρ/σμού δαπάνης 60.000,00 € (πλέον ΦΠΑ)

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΠΑΡΟΧΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ»

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ»

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών και βαθμολόγησης τεχνικών προσφορών για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ»

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών και βαθμολόγησης τεχνικών προσφορών για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΔΑΠΑΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ «FIX MY CITY» ΚΑΙ «FIX MY SCHOOL»

 

 

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών και βαθμολόγησης τεχνικών προσφορών για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «Εξωραϊσμός ακτών Δήμου Γλυφάδας»

 

  1. Ανάθεση σύνταξης γνωμοδότησης στη δικηγόρο Αθηνών κ. Θεοδώρα - Δήμητρα Ράλλη

 

  1. Ανάθεση σύνταξης γνωμοδότησης στη δικηγόρο Αθηνών κ. Θεοδώρα - Δήμητρα Ράλλη

 

  1. Ανάθεση υπόθεσης στη δικηγόρο Αθηνών κ. Θεοδώρα - Δήμητρα Ράλλη

 

  1. Ανάθεση υπόθεσης στη δικηγόρο Αθηνών κ. Θεοδώρα - Δήμητρα Ράλλη

 

  1. Ανάθεση στο δικαστικό επιμελητή του Εφετείου Αθηνών κ. Ιωάννη Χαλκιαδάκη της διενέργειας επιδόσεων για υποθέσεις του Δήμου.

 

 

 

 

                                                                     Ο  Δήμαρχος – Πρόεδρος

 

                                                                    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects