15η Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής (12.6.19)

Γλυφάδα, 7.6.2019

Αρ. Πρωτ. 19037

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

ΤΜΗΜΑ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΑΙ  ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Πληροφορίες: Παναγιώτα Κυριακίδου                                                                      

ΤΗΛ. : 213 2025231

 

 

Αριθμός Πρόσκλησης : 15

 

    

 ΠΡΟΣ: Τα  Μέλη της Οικονομικής

                Επιτροπής

 

 

Αγαπητοί   Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό  Άλσους 15,

την 12η Ιουνίου 2019,  ημέρα Τετάρτη και ώρα 3.00 μ.μ.

για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

 

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ».

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια Γραφικής Ύλης, Μικροαντικειμένων  Γραφείου  &  Λοιπών  Ειδών Αρχειοθέτησης Εγγράφων  & Ξηρογραφικού  Χαρτιού».

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ».

 

  1.  Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΔΑΠΑΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ «FIX MY CITY» ΚΑΙ «FIX MY SCHOOL».

 

 

  1. Κατάρτιση όρων διακήρυξης προφορικής- πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκποίηση κινητών πραγμάτων σύμφωνα με την υπ΄αριθ. 247/2018 απόφαση  Δημοτικού Συμβουλίου.

 

  1. Έγκριση αιτήματος για υπαγωγή σε ρύθμιση βεβαιωμένων οφειλών προς το δήμο μας, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 110 έως 117 του ν. 4611/2019 (ΦΕΚ 73 Α’ ).

 

  1. Έγκριση της υπ’ αριθμ.1982/2019 απόφασης Δημάρχου που αφορά την ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Απόστολο Γεωργούλα.

 

  1. Λήψη απόφασης για την άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της  υπ’ αριθμ. Α7586/2018  απόφασης  του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιώς.

 

  1. Ανάθεση υπόθεσης στη δικηγόρο Αθηνών Θεοδώρα-Δήμητρα Ράλλη.

 

  1. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών Αριστείδη Καραμπασιάδη.

 

  1. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών Αναστάσιο Θωμαΐδη.

 

  1. Ανάθεση σύνταξης γνωμοδότησης στο δικηγόρο Αθηνών Αναστάσιο Θωμαΐδη.

 

 

                                                                    Ο  Δήμαρχος – Πρόεδρος

                                                                    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects