13η Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου (02.10.19)

Γλυφάδα, 27.9.2019

Aρ. Πρωτ. 30400

 

Αριθμός Πρόσκλησης : 13

 

ΠΡΟΣ:

  • Τον κ. Δήμαρχο
  • Τα Μέλη  του Δημοτικού  Συμβουλίου

 

Αγαπητοί   Συνάδελφοι,

Σας  προσκαλούμε  σε  τακτική συνεδρίαση,  που  θα  γίνει   στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου μας στην οδό Άλσους 15, την  2α Οκτωβρίου 2019 ημέρα Τετάρτη, και ώρα 8.00 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα :

 

 

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση της εξειδίκευσης της εγγεγραμμένης στον Κ.Α. 00.6443.0001 πίστωσης του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2019 με τίτλο «Δαπάνες πραγματοποίησης εκδήλωσης εορτασμού της 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940, έτους 2019» (εισηγητής Ακρίβος Δ.)

 

  1. Λήψη απόφασης για τον ορισμό ενός δημοτικού συμβούλου ως Προέδρου και ενός ή δύο εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων ως μελών της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (εισηγητής Δορκοφίκης Π.)

 

  1. Λήψη απόφασης για τον ορισμό του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου μας με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης» (εισηγητής Δορκοφίκης Π.)

 

  1. Λήψη απόφασης για τον ορισμό του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου μας με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» (εισηγητής Δορκοφίκης Π.)

 

  1. Ορισμός Επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών δια την εκποίησιν ή εκμίσθωσιν πραγμάτων του Δήμου, με βάση τις διατάξεις του Π.Δ. 270/81 (ΦΕΚ 77Α΄) «Περί καθορισμού των οργάνων, της διαδικασίας και των όρων διενέργειας δημοπρασιών δι΄εκποίησιν ή εκμίσθωσιν πραγμάτων των δήμων και κοινοτήτων» (εισηγητής Αγγελόπουλος Γ.)

 

  1. Συγκρότηση Επιτροπής γνωμάτευσης περί παραχώρησης ή μη χώρων στάθμευσης οχημάτων σε άτομα με αναπηρία (εισηγήτρια Δεναξά Ελ.)

 

  1. Ορισμός δύο [2] δημοτικών συμβούλων από τη μειοψηφία για τη συμμετοχή τους στην Εκτελεστική Επιτροπή ως πειθαρχικό όργανο (εισηγητής Αγγελόπουλος Γ.)

 

  1. Λήψη απόφασης για τον ορισμό δύο (2) εκπροσώπων του Δήμου μας με τους αναπληρωτές τους στο Διοικητικό Συμβούλιο της αστικής εταιρείας με την επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ, ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ» (εισηγήτρια Δεναξά Ελ.)

 

  1. Ορισμός μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Γκολφ Δήμου Γλυφάδας Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία».

 

  1. Λήψη απόφασης για έγκριση διενέργειας δημοπρασίας εκποίησης κινητών βάσει του Π.Δ. 270/1981 «Περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων & μεταφορά τους σε εγκεκριμένο σύστημα συλλογής Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής (ΟΤΚΖ)» (εισηγητής Δήμου Σ.)

 

  1. Συμπλήρωση – Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2019 (σχετ. απόφαση Ο.Ε.) (εισηγήτρια Χαρίση-Μπίλια Δ.)

 

  1. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου οικ.έτους 2019 (σχετ. απόφαση Ο.Ε.) (εισηγητής Αγγελόπουλος Γ.)

 

  1. Λήψη απόφασης για αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. με την ονομασία Κοινωνική Αθλητική & Πολιτιστική Παρέμβαση Δήμου Γλυφάδας (με το διακριτικό τίτλο Κ.Α.Π.ΠΑ.) οικονομικού έτους 2019 (εισηγητής Λεβετσοβίτης Ν.)

 

  1. Λήψη απόφασης επί αίτησης παράτασης του έργου «Εγκατάσταση Συνθετικού τάπητα στίβου και σχετικών έργων αποστράγγισης» (εισηγητής Δορκοφίκης Π.)

 

  1. Επιστροφή χρημάτων που καταβλήθηκαν αχρεωστήτως (εισηγητής Αγγελόπουλος Γ.)

 

  1. Κάλυψη από ΟΤΑ δαπανών ταφής θανόντων και ανακομιδής οστών οικονομικά αδύναμων προσώπων (εισηγήτρια Δεναξά Ελ.)

 

  1. Λήψη απόφασης για έγκριση αναγκαιότητας της εκμίσθωσης (παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης) του δημοτικού καταστήματος της πλατείας Θέμιδος στη συμβολή των οδών Λ.Ποσειδώνος και Ελ.Βενιζέλου, για λειτουργία αναψυκτήριου περιπτέρου (εισηγητής Αγγελόπουλος Γ.)

 

  1. Λήψη απόφασης για παράταση της παραχώρησης με χρησιδάνειο διάρκειας σαράντα (40) μηνών ενός ιδιόκτητου μηχανοκίνητου οδοστρωτήρα του Δήμου Γλυφάδας προς το Μουσείο Μεταφορών και Βιομηχανικής Κληρονομιάς της Κωνσταντινούπολης.

 

  1. Έγκριση του 1ου  Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ», με αρ. μελ. 67/2018, που εκτελείται από τον ανάδοχο “LATERN CONSTRUCTION COMPANY SA” (εισηγητής Δορκοφίκης Π.)

 

  1. Συμπλήρωση της Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Συντηρήσεις οδών» (εισηγήτρια Χαρίση-Μπίλια Δ.)

 

  1. Χορήγηση άδειας εκσκαφής στην εταιρεία WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε. (εισηγητής Ακρίβος Δ.)

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού της Επιτροπής χαρακτηρισμού κινητών πραγμάτων του Δήμου, ως αντικείμενα που δεν έχουν καμία αξία προς καταστροφή τους (εισηγήτρια Καυκά Αν.)

 

Γλυφάδα, 27.9.2019

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects