14η Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου (31.10.19)

Γλυφάδα, 25.10.2019

Aρ. Πρωτ. 33792

 

Αριθμός Πρόσκλησης : 14

 

ΠΡΟΣ:

  • Τον κ. Δήμαρχο
  • Τα Μέλη  του Δημοτικού  Συμβουλίου

 

 

 

Αγαπητοί   Συνάδελφοι,

Σας  προσκαλούμε  σε  τακτική συνεδρίαση,  που  θα  γίνει   στην αίθουσα συνεδριάσεων του

Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου μας στην οδό Άλσους 15,

την  31η Οκτωβρίου 2019 ημέρα Πέμπτη, και ώρα 8.00 μ.μ.

για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα :

 

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση Μελέτης Ωρίμανσης Σχεδίου Γενικής Διάταξης Παραλίας του Δήμου Γλυφάδας

 

  1. Λήψη απόφασης για τον ορισμό μελών Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία «Κοινωνική, Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση» Δήμου Γλυφάδας και διακριτικό τίτλο «Κ.Α.Π.ΠΑ.», εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου και καθορισμός θητείας Δ.Σ.

 

  1. Λήψη απόφασης για εκλογή τριών [3] αντιπροσώπων του Δήμου για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.) (εισηγητής Γ.Αγγελόπουλος)

 

  1. Συγκρότηση Διαπαραταξιακής Επιτροπής για τον έλεγχο των αιτήσεων για κοπές δέντρων (εισηγητής Δ.Ακρίβος)

 

  1. Λήψη απόφασης για την υποβολή αιτήματος παράτασης του χρόνου λειτουργίας που αφορά την πράξη με τίτλο «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γλυφάδας» (κωδικό ΟΠΣ (ΜΙS) 5002538). (εισηγήτρια Ε.Δεναξά)

 

  1. Εκλογή εκπροσώπων Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας στη Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Δ. Αττικής

 

  1. Καταβολή χρηματικού βοηθήματος σε κατοίκους του Δήμου μας (εισηγήτρια Ε.Δεναξά)

 

  1. Επιλογή του Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης

 

  1. Λήψη απόφασης για αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. με την ονομασία Κοινωνική Αθλητική & Πολιτιστική Παρέμβαση Δήμου Γλυφάδας (με το διακριτικό τίτλο Κ.Α.Π.ΠΑ.) οικονομικού έτους 2019 (σχετ. απόφαση ΔΣ «ΚΑΠΠΑ) (εισηγητής Ν.Λεβετσοβίτης)

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού της Επιτροπής με αντικείμενο τη γνωμάτευση περί της παραχώρησης ή μη χώρων στάθμευσης οχημάτων σε άτομα με αναπηρία(εισηγητής Σ.Κουρουπάκης)

 

  1. Αποδοχή του καταβλητέου στο Δήμο μας ανταποδοτικού τέλους λαϊκών αγορών , για το Β΄εξάμηνο του έτους 2018 και Α΄εξαμήνου 2019. (εισηγητής Γ.Αγγελόπουλος)

 

  1. Έγκριση του 4ου Α.Π.Ε. του έργου «Ανακατασκευή Δημοτικού Κινηματοθέατρου ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» , σύμφωνα με το άρθρο 57 του Ν.3669/2008) και το άρθρο 156 του Ν.4412/16.  (εισηγήτρια Δ.Χαρίση - Μπίλια)

 

  1. Λήψη απόφασης για την αποστολή προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής αιτήματος παράτασης ωραρίου λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων στο πλαίσιο εορταστικής εκδήλωσης (εισηγητής Δ.Ακρίβος)

 

  1. Έκθεση εσόδων – εξόδων Γ’ τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης του πρ/σμού έτους 2019.(σχετ. απόφαση Ο.Ε.) (εισηγητής Γ.Αγγελόπουλος)

 

  1. Έγκριση αναγκαιότητας της εκμίσθωσης (παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης) του δημοτικού καταστήματος της πλατείας Μεθενίτη (Όλγας – Κεφαλληνίας – Τροόδου) για λειτουργία αναψυκτηρίου – περιπτέρου (εισηγητής Γ.Αγγελόπουλος)

 

  1. Έγκριση αναγκαιότητας της εκμίσθωσης (παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης) των κυλικείων εντός του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (ΔΑΚ) (εισηγητής Γ.Αγγελόπουλος)

 

  1. Έγκριση αναγκαιότητας της εκμίσθωσης κοινόχρηστων χώρων για τη διενέργεια χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για το έτος 2019 (εισηγητής Δ.Ακρίβος)

 

  1. Κατηγοριοποίηση της αθλητικής εγκατάστασης του Κλειστού Αθλητικού Σταδίου του Διασχολικού Συγκροτήματος στην περιοχή Καρβελά. (εισηγητής Π.Δορκοφίκης)

 

  1. Λήψη απόφασης για την άσκηση ή μη έγκλησης, σύμφωνα με το άρθρο 390 , παρ. 1α και 405 Π.Κ. (εισηγητής Γ.Αγγελόπουλος)

 

  1. Τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου κατά μήκος της οδού Παναγούλη (εισηγήτρια Δ.Χαρίση - Μπίλια)

 

  1. Ετήσια συντήρηση Λογισμικού του ΚΕΠ Υγείας στο Δήμο μας (εισηγήτρια Ε.Δεναξά)

 

  1. Διοικητική αποβολή μισθώτριας κενωθέντος περιπτέρου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μεταξά 10 & Δούσμανη του Δήμου Γλυφάδας (εισηγητής Δ.Ακρίβος)

 

 

 

Γλυφάδα, 25.10.2019

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects