29η Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής (13.11.19)

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Γλυφάδα, 8/11/2019

Αρ. Πρωτ. 35747

 

Αριθμός Πρόσκλησης : 29

 

    

 ΠΡΟΣ: Τα  Μέλη της Οικονομικής

                Επιτροπής

 

Αγαπητοί   Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό  Άλσους 15,

την 13η Νοεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 3.00 μ.μ.

για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

 

  1. Υποβολή προς συζήτηση και ψήφιση του σχεδίου του προϋπολογισμού οικ. έτους 2020 στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά τη σύμφωνη γνώμη του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α.

 

  1. Σύνταξη σχεδίου προϋπολογισμού του Ν.Π. «Κ.Α.Π.ΠΑ.» Δήμου Γλυφάδας οικ. έτους

 

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση παράτασης της Σύμβασης που αφορά την προμήθεια με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ».

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥ»

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΠΙΤΥΟΚΑΜΠΗΣ»

 

  1. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια Διεθνή ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΙΚΟΥ ΣΑΡΩΘΡΟΥ» συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 400,00€ (συμ/νου ΦΠΑ 24%).

 

  1. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού που αφορά στην υπηρεσία/εργασία με τίτλο «Δαπάνες ανακύκλωσης αποβλήτων εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ)», συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 738,00€ (συμπ/νου ΦΠΑ 24%).

 

  1. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών Απόστολο Γεωργούλα

 

  1. Ανάθεση σύνταξης γνωμοδότησης στο δικηγόρο Αθηνών Απόστολο Γεωργούλα

 

 

Ο  Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της

Οικονομικής Επιτροπής

 

          ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects