51η Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής (18.11.2020)

Γλυφάδα, 13.11.2020
Αρ.Πρωτ: 33361
Αριθμός Πρόσκλησης : 51


ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής
Επιτροπής

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που θα γίνει, σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 1 της από 11.03.2020 (Φ.Ε.Κ. Α’ 55) Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου μέσω Τηλεδιάσκεψης, την 18η Νοεμβρίου 2020,
ημέρα Τετάρτη και ώρα 2.00 μ.μ.
για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

1. Λήψη απόφασης για πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών και συγκεκριμένα στα πλαίσια της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19

2. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού που αφορά στην προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια Ξηρογραφικού Χαρτιού», προϋπολογισθείσας δαπάνης 19.883,40 (συμπ/νου ΦΠΑ 24%).

3. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών και βαθμολόγησης τεχνικών προσφορών για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «Καταπολέμηση Πιτυοκάμπης (Thaumetopoea pityocampa), Βαμβακίασης (Marchalina hellenica) πεύκων και φυτοπροστασία θάμνων και δένδρων»

4. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια εορταστικού διάκοσμου»

5. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου που αφορά στην προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια γραφικής ύλης, μικροαντικειμένων γραφείου & λοιπών ειδών αρχειοθέτησης εγγράφων»

6. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «Κλάδεμα ψηλών δέντρων»

7. Λήψη απόφασης επί του Πρακτικού Διενέργειας της επαναληπτικής, φανερής και προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας με τίτλο: «Μίσθωση ακινήτου προς στέγαση Υπηρεσιών του Δήμου και Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων»

8. Κατάρτιση των όρων δημοπράτησης της μελέτης με τίτλο «Μελέτη Αστικής Βιώσιμης Κινητικότητας Δήμου Γλυφάδας» (χρημ. Πράσινο ταμείο Α.Π. 4 «Αστική Βιώσιμη Κινητικότητα») συνολικής κατά τον πρ/σμό της υπ΄αρ. 142/2020 μελέτης, δαπάνης 139.432,64 € (συμ/νου ΦΠΑ)

9. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Συντηρήσεις οδών» αρ.μελ. 67/2016, που εκτελέσθηκε από τον ανάδοχο «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΣ ΑΤΕ»

10. Ανακοίνωση ορισμού της Επιτροπής χαρακτηρισμού εδαφών του έργου : «Αποκαταστάσεις και κατασκευές πεζοδρομίων» , με αρ. μελ. 125/2019 , που εκτελείται από την ανάδοχο ZITAKAT ATEBE

11. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών Κωσταντίνο Λακαφώση

12. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών Κωσταντίνο Λακαφώση

13. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών Κωσταντίνο Λακαφώση

14. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών Κωσταντίνο Λακαφώση

15. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών Κωσταντίνο Λακαφώση

16. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών Μαρία – Αναστασία Δίβαρη

17. Ανάθεση σύνταξης γνωμοδότησης στη δικηγόρο Αθηνών Θεοδώρα – Δήμητρα Ράλλη

 

Ο Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της
Οικονομικής Επιτροπής

 

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ

 

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects