17η Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου (25.11.2020)

Γλυφάδα, 20.11.2020

Αρ.Πρωτ. 34134

Αριθμός Πρόσκλησης : 17

 

ΠΡΟΣ:

  • Τον κ. Δήμαρχο
  • Τα Μέλη  του Δημοτικού  Συμβουλίου

Αγαπητοί   Συνάδελφοι,

Σας  προσκαλούμε  σε  τακτική συνεδρίαση,που  θα  γίνει, σύμφωνα με το  άρθρο 10 παρ.1 της από 11.03.2020 (Φ.Ε.Κ. Α’ 55) Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου μέσω Τηλεδιάσκεψης, την 25η Νοεμβρίου 2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 8.30 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα:

 

  1. Ενημέρωση και επικαιροποίηση θεμάτων του Δήμου μας, αναφορικά με τα μέτρα προστασίας που έχουν επιβληθεί λόγω του κινδύνου εξάπλωσης του ιού COVID-19.

 

  1. Έκθεση εσόδων – εξόδων Γ΄τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης του πρ/σμού έτους 2020 (σχετ. απόφαση Ο.Ε.) (εισηγητής Δ.Νιτσιόπουλος)

 

  1. Λήψη απόφασης για αναπροσαρμογή του τέλους χρήσης κοινόχρηστων χώρων από ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές περιπτέρων εκτός του κυρίως περιπτέρου τους, προς τοποθέτηση αποκλειστικά και μόνο ψυγείων, παγωτών και αναψυκτικών και γενικά μηχανημάτων πώλησης αναψυκτικών, καθώς και εφημερίδων, περιοδικών για το έτος 2021 (σχετ. απόφαση Ο.Ε.) (εισηγητής Δ.Νιτσιόπουλος)

 

  1. Λήψη απόφασης για αναπροσαρμογή των συντελεστών τέλους χρήσης πεζοδρομίων, πλατειών και γενικά κοινόχρηστων χώρων, για το έτος 2021 (σχετ. απόφαση Ο.Ε.) (εισηγητής Δ.Νιτσιόπουλος)

 

  1. Καθορισμός συντελεστών τέλους χρήσης ανά κατηγορία αδειών άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου έτους 2021 (σχετ. απόφαση Ο.Ε.) (εισηγητής Δ.Νιτσιόπουλος)

 

  1. Καθορισμός του ύψους των συντελεστών του ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας – φωτισμού για το έτος 2021 (σχετ. απόφαση Ο.Ε.) (εισηγητής Δ.Νιτσιόπουλος)

 

  1. Καθορισμός του συντελεστή του φόρου στους ηλεκτροδοτούμενους χώρους για το έτος 2021 (σχετ. απόφαση Ο.Ε.) (εισηγητής Δ.Νιτσιόπουλος)

 

  1. ‘Εγκριση κανονιστικής απόφασης για την εφαρμογή και λειτουργία τoυ χώρου ελεγχόμενης στάθμευσης στις οδούς Άλσους και Ναπ. Ζέρβα του Δήμου Γλυφάδας. (σχετ. απόφαση Ε.Π.Ζ. + Ο.Ε.) (εισηγητής Γ.Αγγελόπουλος)

 

  1. Λήψη απόφασης για ορισμό υπολόγου διαχειριστή του χρηματοδοτούμενου από την ΣΑΕ 047 για «Προσωρινές Εγκαταστάσεις Στέγασης για την Κάλυψη Επειγουσών Αναγκών της Δίχρονης Προσχολικής Εκπαίδευσης του Δήμου Γλυφάδας» (εισηγητής Π.Δορκοφίκης)

 

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση σκοπιμότητας διενέργειας ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάθεση της μελέτης με τίτλο «Εκπόνηση μελετών πυροπροστασίας για τις σχολικές μονάδες του Δήμου Γλυφάδας» (χρημ/ση : Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ) (εισηγητής Γ.Αγγελόπουλος)

 

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση σκοπιμότητας για την ανάθεση της διαχείρισης/ εποπτείας και της προμήθειας εξοπλισμού ελέγχου πληρωμής σε ανάδοχο για τη λειτουργία τoυ χώρου ελεγχόμενης στάθμευσης στις οδούς Άλσους και Ναπ. Ζέρβα του Δήμου Γλυφάδας(εισηγητής Ιω.Σκαλτσάς)

 

  1. Λήψη απόφασης για τη μείωση των τελών χρήσης κατάληψης κοινόχρηστων χώρων για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε Κ.Υ.Ε. λόγω covid-19 (σχετ. αποφάσεις Ο.Ε.) (εισηγητής Δ.Νιτσιόπουλος)

 

  1. Ορισμός ενός δημοτικού συμβούλου με την αναπληρωτή του για τη συμπλήρωση της Επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή και συντήρηση ραμπών ΑμεΑ σε πεζοδρόμια του Δήμου Γλυφάδας» (σχετ. απόφαση Ο.Ε.) (εισηγητής Ιω.Σκαλτσάς)

 

  1. Λήψη απόφασης για συμβιβαστική επίλυση που αφορά πρόταση εξώδικου συμβιβασμού της αγωγής των George William Cottrell του John κ.λ.π. που αναφέρεται στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 20878/03.08.2020 αίτησή τους(σχετ. απόφαση Ο.Ε.) (εισηγητής Δ.Νιτσιόπουλος)

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού της Επιτροπής με αντικείμενο τη γνωμάτευση περί της παραχώρησης ή μη χώρων στάθμευσης οχημάτων σε άτομα με αναπηρία (εισηγητής Σ.Κουρουπάκης)

 

 

 

 

      Γλυφάδα,20.11.2020

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects