52η Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής (25.11.2020)

Γλυφάδα, 20.11.2020

Αρ.Πρωτ: 34135

 

 Αριθμός Πρόσκλησης : 52

 ΠΡΟΣ: Τα  Μέλη της Οικονομικής

            Επιτροπής

Αγαπητοί   Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που  θα  γίνει, σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 1 της από 11.03.2020 (Φ.Ε.Κ. Α’ 55) Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου μέσω Τηλεδιάσκεψης, την 25η Νοεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 2.00 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

 

 

  1. Ψήφιση σχεδίου προϋπολογισμού του Ν.Π. «Κ.Α.Π.ΠΑ.» Δήμου Γλυφάδας οικ. έτους

 

  1. Λήψη απόφασης για αναπροσαρμογή του τέλους χρήσης κοινόχρηστων χώρων από ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές περιπτέρων εκτός του κυρίως περιπτέρου τους, προς τοποθέτηση αποκλειστικά και μόνο ψυγείων, παγωτών και αναψυκτικών και γενικά μηχανημάτων πώλησης αναψυκτικών, καθώς και εφημερίδων, περιοδικών για το έτος 2021

 

  1. Λήψη απόφασης για αναπροσαρμογή των συντελεστών τέλους χρήσης πεζοδρομίων, πλατειών και γενικά κοινόχρηστων χώρων, για το έτος 2021

 

  1. Καθορισμός συντελεστών τέλους χρήσης ανά κατηγορία αδειών άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου έτους 2021

 

  1. Καθορισμός του ύψους των συντελεστών του ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας – φωτισμού για το έτος 2021

 

  1. Καθορισμός του συντελεστή του φόρου στους ηλεκτροδοτούμενους χώρους για το έτος 2021

 

  1. Σύνταξη κανονιστικής απόφασης για την εφαρμογή και λειτουργία τoυ χώρου ελεγχόμενης στάθμευσης στις οδούς Άλσους και Ναπ. Ζέρβα του Δήμου Γλυφάδας.

 

  1. Λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ με την ονομασία «Κοινωνική, Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση Δήμου Γλυφάδας (με το διακριτικό τίτλο Κ.Α.Π.ΠΑ.) οικ. έτους 2020

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Δαπάνες οργάνωσης παθητικής αεράμυνας (αρ. 16 παρ. 2 του Ν. 2372/1940)»
  2. Λήψη απόφασης για την υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση πράξης στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ.: 14576/24.07.2020 Πρόσκλησης ΑΤ06 με τίτλο: «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ», της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης και Εφαρμογής του Υπουργείου Εσωτερικών (ΕΥΔΕ ΥΠΕΣ), στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» στον άξονα προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών»

 

  1. Λήψη απόφασης για την κάλυψη από ιδίους πόρους του Δήμου επιπλέον ποσού στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ 14576/24.07.2020 Πρόσκλησης ΑΤ06 με τίτλο: «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ», της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης και Εφαρμογής του Υπουργείου Εσωτερικών (ΕΥΔΕ ΥΠΕΣ), στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» στον άξονα προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών»

 

  1. Λήψη απόφασης για υποβολή πρότασης προς το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ, στον Άξονα προτεραιότητας 4 (Α.Π.4) «Σχέδια φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.)» του χρηματοδοτικού προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» 2020

 

  1. Λήψη απόφασης για την αποδοχή χρηματοδότησης για «Προσωρινές Εγκαταστάσεις Στέγασης για την Κάλυψη Επειγουσών Αναγκών της Δίχρονης Προσχολικής Εκπαίδευσης του Δήμου Γλυφάδας» 

 

  1. Έγκριση 1ου ΑΠΕ και του 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «Προμήθεια τεσσάρων (4) προκατασκευασμένων αιθουσών προσχολικής εκπαίδευσης βάσει του άρ. 220 του Ν. 4610/2019 (ΦΕΚ 70Α΄)»

 

  1. Kαθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση (παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης) του Δημοτικού καταστήματος της πλατείας Μεθενίτη (΄Ολγας – Κεφαλληνίας - Τροόδου) για λειτουργία αναψυκτηρίου – περιπτέρου

 

  1. Kαθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση (παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης) των κυλικείων εντός του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (ΔΑΚ)

 

  1. Kαθορισμός όρων δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου στη Γλυφάδα (κάτω από τη Λ.Βουλιαγμένης) για τη στέγαση αιθουσών διδασκαλίας νηπιαγωγείου για τις ανάγκες της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης

 

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση της απόδοσης λογαριασμού της  διαχείρισης των ληφθέντων χρημάτων προς εξόφληση των δαπανών για την κάλυψη  οδοιπορικών εξόδων (έκδοση ετήσιας κάρτας απεριορίστων διαδρομών) και απαλλαγή υπολόγου.

 

  1. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Κων/νο Μυριούνη

 

  1. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Κων/νο Μυριούνη

 

  1. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Κων/νο Μυριούνη

 

  1. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Κων/νο Μυριούνη

 

  1. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Κων/νο Μυριούνη

 

 

Ο  Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της

         Οικονομικής Επιτροπής

 

 

        ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ 

 

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects