6η Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής (17.02.2021)

 

 

Γλυφάδα, 12.2.2021

Αρ.Πρωτ: 4028

 

Αριθμός Πρόσκλησης :6

     

 ΠΡΟΣ: Τα  Μέλη της Οικονομικής

            Επιτροπής

Αγαπητοί   Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που  θα  γίνει, σύμφωνα με το άρθρο 10 της από 11.03.2020 (Φ.Ε.Κ. Α’ 55) Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 2 του Ν. 4682/2020 (Φ.Ε.Κ. Α΄76)  μέσω Τηλεδιάσκεψης, την 17η Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 3.00 μ.μ.

για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

 

 

  1. Πρόβλεψη υπέρβασης ανώτατου ορίου συνολικών εσόδων για την 1η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2021 (τακτοποιητική)

 

  1. Συμπλήρωση – Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2021 (τακτοποιητική)

 

  1. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2021 (τακτοποιητική)

 

  1. Λήψη απόφασης για τη σύσταση και διαχείριση πάγιας προκαταβολής έτους 2021

 

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση της διαδικασίας (λόγω κατεπείγοντος) για εκτέλεση της υπηρεσίας που αφορά «Διενέργεια τεστ ανίχνευσης αντιγόνου του κορωνοϊού COVID-19  με την μέθοδο ταχείας δοκιμασίας (RAPID TEST)», στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και της αποφυγής εξάπλωσης του κορωνοιού (COVID-19) και ενόψει της επανέναρξης λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Α' βάθμιας εκπαίδευσης και των Παιδικών σταθμών κατόπιν σχετικών αποφάσεων των αρμόδιων υπουργείων, συνολικής πρ/σας δαπάνης 625,00€ (δεν υπόκειται σε Φ.Π.Α.)

 

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση της διαδικασίας (λόγω κατεπείγοντος) για εκτέλεση της υπηρεσίας που αφορά  «Διενέργεια τεστ ανίχνευσης αντιγόνου του κορωνοϊού COVID-19  με την μέθοδο ταχείας δοκιμασίας (RAPID TEST)», στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και της αποφυγής εξάπλωσης του κορωνοιού (COVID-19) και ενόψει της επανέναρξης λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Β' βάθμιας εκπαίδευσης κατόπιν σχετικών αποφάσεων των αρμόδιων υπουργείων, συνολικής πρ/σας δαπάνης 370,00€ (δεν υπόκειται σε Φ.Π.Α.)

 

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «Δαπάνες Λειτουργίας Δημοτικής Συγκοινωνίας».

 

  1. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «Ασφάλιστρα Μεταφορικών Μέσων».

 

  1. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Κων/νο Λακαφώση

 

  1. Ανάθεση υπόθεσης στη δικηγόρο Αθηνών κ. Χριστίνα Ζήση

 

  1. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Απόστολο Γεωργούλα

 

 

 

 

Ο  Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της

         Οικονομικής Επιτροπής

 

        ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ 

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects