7η Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής (24.02.2021)

Γλυφάδα, 19.2.2021

Αρ.Πρωτ: 4637

 

Αριθμός Πρόσκλησης :7

 

    

 ΠΡΟΣ: Τα  Μέλη της Οικονομικής

            Επιτροπής

 

Αγαπητοί   Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που  θα  γίνει, σύμφωνα με το άρθρο 10 της από 11.03.2020 (Φ.Ε.Κ. Α’ 55) Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 2 του Ν. 4682/2020 (Φ.Ε.Κ. Α΄76)  μέσω Τηλεδιάσκεψης, την 24η Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 2.00 μ.μ.

 για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

 

 

  1. Λήψη απόφασης για τον ορισμό μελών στις Επιτροπές: Α) Διενέργειας και Αξιολόγησης Διαγωνισμών Προμηθειών Β) Διενέργειας και Αξιολόγησης Διαγωνισμών Παροχής γενικών Υπηρεσιών/Εργασιών Γ) Εξέτασης και Αξιολόγησης Ενστάσεων Προμηθειών και Παροχής γενικών   Υπηρεσιών/Εργασιών Δ) Παραλαβής Προμηθειών και  Ε) Παραλαβής Παροχής γενικών Υπηρεσιών/Εργασιών.

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης, δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «Εξωραϊσμός ακτών Δήμου Γλυφάδας».

 

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «Δαπάνες Λειτουργίας Δημοτικής Συγκοινωνίας».

 

  1. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «Ασφάλιστρα Μεταφορικών Μέσων» συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 84.420,00€ (συμ/νων όλων των επιβαρύνσεων).

 

  1. Έγκριση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης για τη διενέργεια Διεθνή ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού», συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 248.000,00€ (συμ/νου ΦΠΑ 24%).

 

  1. Καθορισμός όρων δημοπράτησης για την «Παροχή υπηρεσιών για την εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης σε περιοχή του Δήμου Γλυφάδας»

 

  1. Αποδοχή από το Δήμο ληξιπρόθεσμης οφειλής ύψους 218,50 € (πλέον τόκων) προς την Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. που αφορά δαπάνες κατανάλωσης ύδατος για τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το χρονικό διάστημα 2017-2019 , ύστερα από αίτημα του Δήμου για επιχορήγηση από το Υπουργείο Εσωτερικών.

 

  1. Αποδοχή από το Δήμο ληξιπρόθεσμης οφειλής ύψους 218,50 € (πλέον τόκων) προς την Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. που αφορά δαπάνες κατανάλωσης ύδατος για τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το χρονικό διάστημα 2017-2019 , ύστερα από αίτημα του Δήμου για επιχορήγηση από το Υπουργείο Εσωτερικών.

 

  1. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Απόστολο Γεωργούλα

 

 

 

 

Ο  Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της

         Οικονομικής Επιτροπής

 

        ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΟΡΚΟΦΙΚΗ

copyrights © 2023-2024 Evolution Projects